HTML

Suhanc- és jelenkorunk szösszenetei

Tardai gyüttmentek és Sohaország olvasóinak apróbb szösszenetei, melyben megmutatjuk, hogy régebben mennyire voltunk állatok vagy rosszabb esetben még ma is mennyire állatok vagyunk. Ez a blog önmagában nem állja meg a helyét, nem rólam és a történetekről szól, hanem rólunk, akik a posztokat és a kommenteket írjuk, tehát olvassátok a kommenteket is, néha nagyobb állatokra leltek, mint én vagyok.

Friss topikok

  • szögyi (törölt): @FritzTata: Gondolom ez ideillik: urbanista.blog.hu/2009/08/06/az_onkormanyzat_mint_termeszetes_e... (2009.08.06. 22:19) Városi akadályverseny
  • DragonZ: @golyo1974: szerintem elég egy másik pasira áttérned. :) ha már a jelenlevők kivételek ... ;) :) (2009.07.15. 16:28) Részegek védőszentje...
  • Dreamair: @FritzTata: nem ismerem (2009.07.07. 11:13) Ugrájjá'
  • FritzTata: @v524: tévedsz... :-) (2009.07.06. 11:13) Tankör kirándulás 1. rész
  • ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: @DragonZ: csapatrombolo rendezvenyeken sajnos kiderul, hogy azert a rendszergizdak meg nem az igaz... (2009.07.05. 01:21) Csapatépítés

Tankör kirándulás 1. rész

2009.07.03. 08:00 DragonZ

A főiskola végéhez közeledve a tankörünk, a velünk azonos szakot képviselő másik tankörrel együtt elhatározta, hogy ideje lenne egy közös kirándulást megejteni. A gondolatot előbb szervezés, majd tett követte. Mondjuk ez utóbbinak nem biztos, hogy mindenki olyan nagyon örült, aki kapcsolatba került velünk kis utazásunk során.

 

Mivel nem lehetett csak úgy elmenni kirándulni, ezért valamilyen szakmánkhoz illeszkedő, vagy legalábbis mérnöki mivoltunknak megfelelő üzem meglátogatása szükséges elem volt utunk során. Emellett mindenképpen kellett (volna) tanári kíséret is csapatunk mellé. A választásunk egy, hazánkban idegenlégiósnak számító tanárra esett.

Róla tudni kell, hogy Közép-Afrikából származik, de a feleségével Magyarországon él és neveli két gyermekét. Legalábbis akkor még kettő volt. Ezeken túl franciául, angolul és oroszul jól beszél, sajna a magyar tudása kevésbé acélos. Viszont nagyon jó fej és jól el lehet piálgatni vele, és mindig biciklivel, meg Miki egeres hátizsákkal járt. Vállalta is a felkérést, de mint később kiderült nem távollétünk teljes időtartamára.

 

A kirándulást háromnaposra terveztük. Első állomásként Paks, majd Villány és Pécs volt megjelölve, úgy, hogy Beremenden alszunk valami munkásszálláson. Mivel tudtuk, hogy leginkább piálunk ezért a szállás nem igazán foglalkoztatott minket, a többi program meg vállalhatónak tűnt számunkra. A dolog kulcsa, hogy számunkra.

Indulásunk reggelén lelkes és csomagokkal felszerelt kis csapatunk, mintegy 27 fő, ebből egy nő, gyülekezett a busz körül. A sofőrünk egy húszas évei végén járó srác volt, aki sejthette mi vár rá és kellően féltette is az 50 személyes Volvo buszt a társaságtól. Főleg miután meglátta, hogy nem túl sok csomagunkat elhelyezve a csomagtartóban, a „semmiből” előkerülő piákat velünk utazás céljából a busz belsejébe pakoljuk. Azt, gondolom, mondani sem kell, hogy több italt csomagoltunk, mint ruhát, meg kaját. Ami addig nem volt látható, néhány állat is társult hozzánk.

Ekkor derült ki, hogy „Nagy Fekete Főpapunk”, vagyis kísérőtanárunk nem tud velünk jönni, majd Pakson találkozunk vele, ahová nagyobbik csemetéje is jön, mert begyulladt az egyik foga és megy fogorvoshoz, emiatt semmiképpen sem tudja velünk tölteni a tervezett 3 napot. Viszont igazolja, hogy végig ott volt.

Már indulás előtt felkészítettük magunkat a várható megpróbáltatásokra és gyorsan magunkhoz vettünk némi felest és sört „Be a szervezetbe!” felkiáltással. A buszon igen hamar nagyon jó hangulat lett, főleg miután a sofőr srác feljebb tekerte a hangerőt és padlóig nyomta a gázt. Sajna az elektronika letiltott 100-nál, de azért élveztük a száguldást. Fogyott a piánk is rendesen, amikor is elértük azt a pontot, ahol már szerettük volna megosztani a környezetünkkel is, hogy milyen jó a kedvünk. Ezt énekléssel, a pici ablakokon kikiabálással oldottuk meg. A hátul ülők tovább mentek és – bár nyár eleje volt, szóval meleg – igyekeztek minél jobban belehelni a hátsó ablakot és szívecskéket rajzolni a mögöttünk jövő autósok kisebb-nagyobb örömére, esetleg bánatára.

Egyszer csak felcsendült a rádióból a jól ismert dal a Diszkópatkányok című filmből, amire két srác, akik mellesleg megrögzött rockerek voltak, elkezdte a filmbeli bólogatást napszemüvegben és szalmakalapban. Olyan jól sikerült utánozni az eredeti mozgást, hogy ezt rögtön meg is mutatták, az ablakon keresztül, a mellettünk és mögöttünk utazóknak. Mi ekkor már a térdcsapkodós röhögés állapotában voltunk.

Ez gyorsan örömujjongásba ment át, amikor megláttuk a főút melletti földúton száguldó rövidnacis, ujjatlanpólós, komolybukósisakos motorost a Simsonján, amivel még az út porát is felverte. Reagáltunk is rá az ablakon hosszasan kikiabálva a „Ízirájder, öcsém” rigmust. Valószínűleg nem hallotta, viszont mi nagyon jól szórakoztunk.

 

Ezek után kicsit lenyugodtak a kedélyek, bár elnézve erősen fogyó szeszkészletünket némi aggódást lehetett felfedezni az arcokon, hogy vajon kitart-e estig, de aztán úgy voltunk vele, hogy mindegy, legfeljebb hamarabb vásárolunk, mint terveztük. Különben is este már valamelyik villányi pincében termeljük be a finom borokat.

Ezen gondolattól, valamint az út szélén álldogáló és integető nők látványától – meg persze a piától – megrészegült társunk először csak kiabálva, majd egy A4-es lapra kiírva adta tudtára a hölgyeknek, hogy ő bizony menthetetlenül szerelmes beléjük. A papíron a „Szerelmes vagyok beléd, baby” felirat volt olvasható. Nagyon jót röhögtünk a produkcióján, főleg amikor a sofőr látva a helyzetet, szólt neki, hogy menjen előre, ott jobban látják majd a lányok a feliratot, ő meg hanyatt-homlok rohant keresztül a buszon a leghátsó ülésektől. Mindezt átszellemült arccal.

 

Még Paks előtt egy előre be nem tervezett megállót intéztünk, ahol is egy kisebb állatkertet nyitottunk, bár nem volt változatos a kínálat, mert csak róka, meg boa volt, viszont ezek nagy számban. Ez a kis kitérő szükséges volt, mivel lehetőleg minél emberibb külsővel szerettünk volna bejutni a magyar ipar eme szentélyébe.

Meg is érkeztünk az első állomásra annak rendje és módja szerint, ahol a buszról leszállva megcsapott minket az irdatlan kánikula, és erősen egymásba kapaszkodva próbáltuk ezt a sokkot valahogy feldolgozni. Mindezt az erőmű előtti buszparkolóban, ahol a munkásokat szállító buszok is megálltak. Természetesen sikerült műszakváltásra időzíteni megérkezésünket és hatásos belépőnket.

Eljutottunk a főbejáratig, ahol várt már a kísérőnk, aki közölte, hogy most csak a külső részt nézhetjük meg. Ekkoriban volt gond a 2-es blokkal és ezért nem engedtek minket a reaktorokhoz. Utólag belegondolva jobb ez így mindenkinek. A fiatalember, aki kalauzunk volt ekkor még nem tudta mi vár rá. Bár valószínűleg megsejtett valamit, amikor kapott mindenki repiajándékot. Ebben volt egy kis kapszula, ami állítólag némi hasadóanyagot tartalmazott, egy műanyag jojót és egy kis, kb. 5 centi magas, öntapadós talpú, nyusziszerű figurát paksi overállban és sapkában. Már épp indultunk volna a körsétára, amikor az egyik srác kezében fogva nézegetni kezdte, majd elkiáltotta magát: Paksi Hapsi! Emiatt az indulás kicsit – nagyjából tízpercnyit – csúszott, mert épp vinnyogva röhögtünk ezen.

 

Pedig a kalandok ekkor kezdődtek csak igazán.

 

174 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sztorizgatos.blog.hu/api/trackback/id/tr781223079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

golyo1974 2009.07.03. 12:03:06

@v524: Ez meg a milyénke!! itt nincs offolás, mindenki aztat írja amit akar! és ez így van jól!!! Ebédre finomfőzeléket ettem!!! Na most offoltam :-DDD

SaveMyShoes 2009.07.03. 12:06:12

@golyo1974: én meg sajtostejfölös tésztát fogok, utánna meg lehet, hogy megnézzük a cajokkal valamék közeli jegesédességárusítót... haruka példájából okulva, csak módjával!! :DDD

golyo1974 2009.07.03. 12:14:49

@v524: Nekem most egy kávé kéne, egy óra múlva lejár a meló, utána beülünk egy kávéra a csajokkal, aztán amiről írtam, aztán irány Iszka, kurvára megfürdök a medencében, ki sem szállok belőle fbm.... Hamár a csigámat nem tudtam eddig megfürdetni benne, most viszem magammal...

SaveMyShoes 2009.07.03. 12:14:53

van Tarda, csak emlegetni kellett... :DD

golyo1974 2009.07.03. 12:29:06

@v524: Elolvastam jó, visszajöttem a hittársaimhoz :D

SaveMyShoes 2009.07.03. 12:38:47

@golyo1974: kiscsiga úúúúszik, kék medencééében... :DDD
éééééhes vagyok!!! az asztaltársak meg seholse vannak... :((

DragonZ 2009.07.03. 12:42:55

@v524: bakter, miért nem szóltál, az előbb jöttem vissza ebédből.

SaveMyShoes 2009.07.03. 12:44:50

@DragonZ: hoztam otthonról, csak a kolleginákat vártam, hogy jöjjenek! de már ittvannak, megyek!! :DD

Dreamair 2009.07.03. 12:47:42

@v524: na azt megnézném, amikor kiscsiga úszik kék medencében:))

golyo1974 2009.07.03. 12:50:01

@v524: Csak az úszómester nem lesz ott :-(((

golyo1974 2009.07.03. 12:57:20

Jó hétvégét gyerekek, vigyázzatok magatokra, v524 majd hívlak, puszi mindenkinek meg minden. Vasárnap jövök remélem lesz mit olvasnom. csákeszka

DragonZ 2009.07.03. 13:09:43

@golyo1974: jó hétvégét neked is. aztán csiga ne maradjon szárazon :D

SaveMyShoes 2009.07.03. 13:11:54

@golyo1974: "majd hívlak!" mostakkor szakítunk???!!! :DDD
csók!

SaveMyShoes 2009.07.03. 13:12:42

@Dreamair: golyo megy úsztatni én csak a zenei aláfestést szolgáltattam! :DD

Dreamair 2009.07.03. 13:19:55

@v524: jaaaa....te nem úsztatsz, csak saját levében?
Csigaleves:)

Dreamair 2009.07.03. 13:22:49

@v524: ja köszi hogy dicsérted a képeket...az nem minden, csak egy szösszenet...az életmű nem ott van:)))

Mokele-Mbembe 2009.07.03. 13:23:35

Basszus emberek, nem bírom tempóval követni a csacsogásotokat.

Tarda tényleg kihalt? Nem is néztem, mióta a céges tűzfal kitiltott onnan. Este meg már nézzen a hátam monitort 10 óra munkahelyi örömködés után

Dreamair 2009.07.03. 13:26:07

@Mokele-Mbembe: nem halt ki, csak olyan ritkán van poszt, hogy ritkán néznek be az emberek. Aztán van, hogy megszólnak, ha nagyon offolsz. Meg nem tudom..kikopott sok ember onnan. Pl nem láttam mostanában ratatüjt, qsecofrt...stb.
Felhígult a blog, mióta index főoldal van. Na ez a sztorizgatóssal nem fog bekövetkezni:)))

DragonZ 2009.07.03. 13:31:08

@Dreamair: szerintem azzal FritzTata is egyetért, hogy ezt a blogot zártkörű klubként fogjuk fel, és kézzel-lábbal küzdünk az Index főoldal ellen. :)

FritzTata 2009.07.03. 13:36:22

@DragonZ: Jaja, ez nem a posztokról szól, azok csak azért vannak, hogy a hülye picsák ne hisztizzenek itt naphosszat ;-)

SaveMyShoes 2009.07.03. 13:38:11

@Dreamair: fúúújjj, hüjjje! :D egyefene holnap leviszem Sijjjófokra megúsztatom én is kicsit kicsicsigát!! :D

és akkor hollehet?? mármint képek.. mr.gyorsválasz! :DD

SaveMyShoes 2009.07.03. 13:39:15

@Mokele-Mbembe: azhogyvanaz, Tardát letilcsa, esztet meg nem-e?? micccsoda kezdő tűzfal! :DD

SaveMyShoes 2009.07.03. 13:40:44

@FritzTata: elbasztad!!! hisztihisztihisztihisztihiszti!!! :DDDDDD

ja, és golyo helyettis:
hisztihisztihisztihisztihiszti!!! :DDDDDD
hisztihisztihisztihisztihiszti!!! :DDDDDD

(eeegen, ő mostan kicsit hisztisebb volt! :D )

FritzTata 2009.07.03. 13:42:32

@v524: tudod, én aztat szoktam mondani volt, hogy a hisztis nőnek mindig ugyanaz a baja: instant férfinemiszerv hiányban szenved...

SaveMyShoes 2009.07.03. 13:46:03

@FritzTata: ééééés mijjjjen igazad van! :DDD

Dreamair 2009.07.03. 13:46:19

@v524: hááát titkos helyen.
@FritzTata: egyetértek

SaveMyShoes 2009.07.03. 13:47:38

@FritzTata: márminthogy, nekem nincs férfinemiszervem, se instant sesemmijjjen! ergo a hiányában szenvedek!!:P :P :P

Mokele-Mbembe 2009.07.03. 13:49:28

@v524: Ez olyan tűzfal, hogy tanul. Előbb-utóbb innen is ki leszek b&szva, amit pedig igen nagyon sajnálni fogok

FritzTata 2009.07.03. 13:50:51

@v524: tudom, állítólag értek a nők nyelvén :-)

Dreamair 2009.07.03. 13:58:30

@v524: hmmmm.....hmmm....mindjárt
www.fotozz.hu/Dream
Ez még egy kevés

Troppauer Hümér 2009.07.03. 14:07:52

@Mokele-Mbembe: Tanul? Akkor gyorsan pusztítsd el valahogyan, mert abból lesz a Skynet!

SaveMyShoes 2009.07.03. 14:17:06

@Dreamair: mostinkább nem mondok semmit.

SaveMyShoes 2009.07.03. 14:26:01

@Dreamair: a jó, meg a teccik nem fejezné ki, többet meg nem akarok mondani...

neeeemis, igazából csak megbántottál, hogy nem volt csiga!!! :DD

Dreamair 2009.07.03. 14:35:33

@v524: jaaaaa....köszi..de ez még mindig csak a jéghegy csúcsa:)))

SaveMyShoes 2009.07.03. 14:55:42

@Dreamair: ééééés, volt kicsicsigás!!!! imádom!! :)))

te micsinálsz itt az állatkertben!?? :DDD

Mokele-Mbembe 2009.07.03. 14:56:45

@Dreamair: Ezeket te csináltad, baszod? Hasztakvrva, apám...
Mindig irigyeltem azokat az embereket, akik értenek is valamihez

Mokele-Mbembe 2009.07.03. 14:57:59

Most viszont jól hazamegyek, aztán világgá.

Yó hétvégét

Dreamair 2009.07.03. 15:02:04

@v524: kiscsigás? olyat még nem is csináltam...:))
mit csinálok? többnyire figyelem a többi állatot

Dreamair 2009.07.03. 15:03:56

@Mokele-Mbembe: csak szeretnék érteni...nézzetek szét ezeken az odlalakon, és tényleg láthattok olyat aki ért is hozzá

SaveMyShoes 2009.07.03. 15:07:42

@Dreamair: márhogyne, 1.o. szerelem.... kiccsigaszerelem... mér te mire gondoltál, TE!! :DDD

Dreamair 2009.07.03. 15:16:41

@v524: semmire nem gondolok...

SaveMyShoes 2009.07.03. 15:21:02

@Dreamair: na, ezt például szívesen megtanulnám, a semmiregondolást!!! vagy az csak férfiaggyal műkszik??:DDD

FritzTata 2009.07.03. 15:24:20

@v524: nőknek is ez az egyik kedvenc mondatuk... :D

Dreamair 2009.07.03. 15:27:42

@v524: nem...csak igy mondnom el, hogy nem mondom el mire gondolok
@FritzTata: ez unisex mondat

SaveMyShoes 2009.07.03. 15:32:49

@FritzTata: tévedés, nőknél a miabaj-ra adott SEMMI válasz a kedvenc!!! :DDD

SaveMyShoes 2009.07.03. 15:52:51

@Dreamair: ja, bocsi, még korán van összekevertelek titeket! :DD

FritzTata 2009.07.03. 16:32:38

nah, én is lépek lassan, ígérem hétfő reggelre lesz poszt :-)

SaveMyShoes 2009.07.03. 16:35:02

@FritzTata: naazért! jóhétvégeket! :)

SaveMyShoes 2009.07.03. 16:55:04

nekem is meghozták a csomagom, megyek. Legyetek jók ha tuttok! :DD

golyo1974 2009.07.05. 11:39:25

Nah, szép vasárnapi delet mindenkinek :) v524: Nem segített a pálesz..... :-( Még fáj erősen... Fiukák, csak hogy tudjátok, szombaton nőbuli volt Siófokon!!!! Ti kimaradtatok belőle!!!! De mi ott voltunk :)))))

golyo1974 2009.07.05. 16:22:53

És beütött a krach.......

golyo1974 2009.07.06. 08:22:49

Mi van senki nem dolgozik???

Dreamair 2009.07.06. 08:58:36

@golyo1974: ha ló nincs szamár is jó?:)

golyo1974 2009.07.06. 09:00:08

@Dreamair: Hát most mit csináljak fbm... Nagyon vagy dolgoznak, vagy nem dolgoznak. De nem vagy szamár :-D

Dreamair 2009.07.06. 09:02:27

@golyo1974: tudom...ló vagyok..vagy legalább öszvér

golyo1974 2009.07.06. 09:05:04

@Dreamair: Brutális..... a b52-őt nem kellett volna már meginni :)

golyo1974 2009.07.06. 09:08:03

@Dreamair: A Bohemian Rhapsody viszont kurvára bejött kereokiban nekem, vagy 300 megtapsoltak, kurva jól énekeltem, és még szöveg sem volt :) Mondta a dj gyerek, hogy már alig várta, hogy valaki bevállalja ezt a számot és köszöni mert marha jó volt :)

golyo1974 2009.07.06. 09:10:06

@golyo1974: v524-et meg a barinőjét elhagytam valamikor éjjel :) Viszont a kolleganőim lejöttek leánybúcsúzni, velük voltam néha.... :P

Dreamair 2009.07.06. 09:16:31

@golyo1974: vanúgy hogy meg kell állni a B51-nél...de miért használsz hexa számokat?:)))

golyo1974 2009.07.06. 09:19:34

@Dreamair: látod, én már csak ilyen vagyok :) milyen hexát? v524-re gondolsz? Jöhetne már, remélem még él. Habár tegnap még megvolt, de azóta sok minden történt...

Dreamair 2009.07.06. 09:28:22

nem rá gondoltam, de mind1...szóval te ilyen nag éneked vagY? mikor láthatunk a megasztárban vagy a csillag születikben?

golyo1974 2009.07.06. 09:30:13

@Dreamair: Nekem a hangom csak az elfogyasztott alkohol mennyiségével egyenesen arányosan jön meg :) Tudod, hogy Tardabuli után is énekeltem a donoknak :)

golyo1974 2009.07.06. 09:32:00

@Dreamair: Mire gondoltál? Most ezen agyalok! Milyen hexa?? Lehet, hogy hülye vagyok, de nem értem...

Dreamair 2009.07.06. 09:32:44

@golyo1974: azt olvastam igen...hallani még nem hallottalak sajnos...és mi a stílusod?

Dreamair 2009.07.06. 09:36:15

@golyo1974: a B52 lehet egy hexadecimális szám is, nem csak egy koktél..szóval a B52 hexában=2898 decimálisan. Ezért irtam hogy a B51-nél (2897) meg kellett volna állnod

golyo1974 2009.07.06. 09:37:19

@Dreamair: Ennyi pia után, bármi :) Tényleg mindent eléneklek, mondjuk Mc Haver vagy mi az nem fekszik :D a qeent azt szeretem nagyon üvölteni. Nyálasat nem, hülye picsákat sem éneklek. Frankókat. Lásd fennt :-)Nehezeket :)

Dreamair 2009.07.06. 09:38:27

@golyo1974: lehet nem a hangod jön meg a pia után, csak az önbizalmad. Hangod pia nélkül is van.

golyo1974 2009.07.06. 09:39:57

@Dreamair: bászki te milyen okos vagy!! Nekem a repülő jutott eszembe róla nem hexák :)

golyo1974 2009.07.06. 09:42:41

@Dreamair: Hát mondasz valamit. Mondjuk be voltam parázva rendesen, annyi ember előtt kiállni énekelni, még bebaszva is szar, de miután elkezdtem énekelni, és látták, hogy nem vagyok gáz, odaálltak mellém és ők is üvöltöttek velem együtt :) Jó buli volt az biztos. És, hogy ez a teleportálódás milyen jól megy nekem, hát ez fantasztikus :D

Dreamair 2009.07.06. 09:49:55

@golyo1974: ja igen, a bombázót el is felejtettem.. bár az logikus, merthogy ha jól tudom a koktél arról kapta a nevét.

még soshasem karaokeztam nyilvánosan..otthon szoktam...

golyo1974 2009.07.06. 10:20:51

@Dreamair: Pedig kurva jó :) Főleg ha van löketed. Kereokizni eddig csak ismerős garázsában kialakított sörözőben voltunk vagy 20-an üvöltöztem, ennyi ember előtt még én sem, de jó adrenalinbomba :)

SaveMyShoes 2009.07.06. 10:22:23

@golyo1974: mi van anyukám, még él??? :DDDD
kicsit nincs poszt aszt mán kibeszél a hátam megett???!! :DD
hol ittál te B52-t? én csak Londisland-okra, meg Flamming Lamborgini-re emlékszem... :DDDDD

golyo1974 2009.07.06. 10:30:01

HÁt teljesen azért én sem vagyok képben :)

golyo1974 2009.07.06. 10:37:26

@v524: Megnéztem videón az előbb a Lamborghinit, nem semmi hallod!!! Most beugrott egy puzzle darab :-D

Dreamair 2009.07.06. 10:45:07

@golyo1974: @v524: gratulálok kedveseim...ez parti volt a javából

golyo1974 2009.07.06. 10:54:47

@Dreamair: az hallod az volt. Tarda semmi nem volt ehhez képest :D

SaveMyShoes 2009.07.06. 10:55:43

@Dreamair: ez az volt... és rá kellett jönnöm, ich bin egy nagyon kispályás!!! :DDD

Dreamair 2009.07.06. 10:57:13

@golyo1974: Tardán teljesen jól voltál amíg láttalak.
@v524: majd fejlődsz...:) ha bírod májjal

golyo1974 2009.07.06. 11:01:49

@v524: Látod látod, csak tőlem mentsen meg a sors!! Így hogy megyünk majd bulizni megint??? :-D

FritzTata 2009.07.06. 11:05:49

Én azért kicsit meg vagyok értődve, hogy minket nem hívtatok...

SaveMyShoes 2009.07.06. 11:09:25

@FritzTata: nyílvánosan taglaltuk, hogy megyünk szombaton Siófokra... bárki szabad csatlakozást nyerhetett volna... várjálcsak, TE nem... nem volt/van POSZT!!!!! :P :P :P

golyo1974 2009.07.06. 11:10:07

@v524: Arra a jelenetre még emlékszem :-))
@FritzTata: Nő buli volt mondtam!!!
süti beállítások módosítása