HTML

Suhanc- és jelenkorunk szösszenetei

Tardai gyüttmentek és Sohaország olvasóinak apróbb szösszenetei, melyben megmutatjuk, hogy régebben mennyire voltunk állatok vagy rosszabb esetben még ma is mennyire állatok vagyunk. Ez a blog önmagában nem állja meg a helyét, nem rólam és a történetekről szól, hanem rólunk, akik a posztokat és a kommenteket írjuk, tehát olvassátok a kommenteket is, néha nagyobb állatokra leltek, mint én vagyok.

Friss topikok

  • szögyi (törölt): @FritzTata: Gondolom ez ideillik: urbanista.blog.hu/2009/08/06/az_onkormanyzat_mint_termeszetes_e... (2009.08.06. 22:19) Városi akadályverseny
  • DragonZ: @golyo1974: szerintem elég egy másik pasira áttérned. :) ha már a jelenlevők kivételek ... ;) :) (2009.07.15. 16:28) Részegek védőszentje...
  • Dreamair: @FritzTata: nem ismerem (2009.07.07. 11:13) Ugrájjá'
  • FritzTata: @v524: tévedsz... :-) (2009.07.06. 11:13) Tankör kirándulás 1. rész
  • ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: @DragonZ: csapatrombolo rendezvenyeken sajnos kiderul, hogy azert a rendszergizdak meg nem az igaz... (2009.07.05. 01:21) Csapatépítés

Főiskolai vezetőképző - part 1

2009.06.29. 14:32 FritzTata

Nah szervusztok csemeték. Anthony kommentjéből kipattant a szikra, hogy miről is írjak nektek.

Anno még Sohaországban olvashattatok a legmocskosabb pólómról, amit egy táborban hoztunk össze, jöjjön hát egy másik ugyanilyen hosszúhétvégés táborba vezető út és némi történés belőle.

Ez konkrétan egy évvel később zajlott, immár másodévesként keltünk útnak. Valahogy nálunk hagyomány volt, hogy mindig később tudtunk csak elindulni, mint szerettük volna, így volt ez akkor is. Robcsi, Janika, Jani és Anti társaságában mi úgy gondoltuk, hogy nem rohanunk sehova, meg cipeljem a faszom annyi piát, sokkal kellemesebb az, ha mondjuk atöményet még a HÖK irodában megisszuk, és utána szálunk fel a buszra. A gondolatot tett, majd a szokásos ki tud nagyobbat beszólni a másiknak követte. Azt még tudni kell, hogy az aktuális ivós társaságból a fent nevezettek nagyjából max fél centis hajjal tolták végig a fősulit, ellentétben velem. Nekem akkor éppen úgy nagyjából a vállam alá ért valamivel a hajam, eredetileg szőke, de gyakorlatilag a színe attól függött, hogy valaki ki akarta-e élni művészi hajlamait és hogy talált-e hozzá festéket...

Persze mindig basztattak, hogy vágjuk le. No, amikor Zsolesz barátom betoppant, hogy van 15 percünk a busz indulásáig, akkor Robcsi mondta is, hogy megyünk, csak előbb letoljuk Fritz haját. Erre mondtam, hogy ha 2 percen belül itt leszel a nullás géppel, levághatod baszod. Ismertem Robcsit. A harmadikon lakott, gyorsan maximum hányni tudott meg inni, futni semmiképpen, és biztam benne. Életemben először és utoljára, ugyanis 2 percen belül ott volt a nullás a kezében. Sőt, igazából kb 10 másodperc kellett neki, mivel berakta a táskájába, mondván a táborban mindenkinek hajat vágnak...

Na, bebuktam, de hát az ígéretek azért vannak, hogy megszegjük őket. Legalábbis amit nőnek és szülőknek teszünk, szesztestvérnek az adott szó kötelez, úgyhogy az én hajam is lehullott.

Felszálltunk a buszra, kb a busz végén járhattam már, amikor is egy közeli cimbora felkiáltott: basszátok meg, ez a kopasz köcsög a Fritz! Valamiért senki nem akarta elhinni, hogy akkor én levágattam a hajam, ráadásul a helyemet hátul is elfoglalta valami gólyageci, úgyhogy maradt az, hogy elöl ültem le Jani mögött. Jani beült a busz idegenvezetői székébe, magához vette a mikrofont, kiadta az ukászt, hogy mindenkinek kuss, üljön le, indulunk, majd nemes egyszerűséggel kihányt az ajtón. Mondom, fasza, még el sem indultunk az első kisróka megszületett, mire leérünk vadasparkot fogunk nyitni a rókákból, meg a görényszagból a gólyákkal.

Még el sem hagytuk a várost, már ment a nótázás a buszon, ahogy annak lennie kell normális főiskolások körében. Nem mi öten voltunk az egyetlenek, akik előre alapoztak az útra. Jani is bőszen énekelgetett a mikrofonba, de úgy Veszprém környékén már erősen halkan tudta csak a nótákat énekelni, majd mire a körgyűrűhöz értünk, már csak a horkolását hallgattuk, mert elfelejtette kikapcsolni a mikrofont.

Körgyűrűn muszáj volt megállni pisikélni egyet, lévén buszonként 42 baromállat ivott folyamatosan, és nincs az a távolsági busz, amiben annyi WC lett volna, amennyire nekünk szükségünk volt. Busz megállt, ajtó kinyit. Én még valahogy átmásztam Janin, de a következő ember kevésbé volt koordinált, sikerült meglöknie, úgyhogy Janink kiesett a pórszékből az útra. Szebben mondva esett volna, ha nem lett volna bekötve, így az öv megfogta. Jól van eloldoztuk, kezdett magához térni, de csak annyit tudott kimondani: Pisálnom köölllllll! Jól van, mondtuk neki, hogy pisáljál. Jani szépen meg is állt az út mellett, fogta a sliccét és állt ott, ahogy minden részeg áll pisálás előtt. A gond az volt, hogy a sliccét nem húzta le. Az ok, hogy nem érezte a különbséget a zipzár és a farka között, de valószínűleg a mozdulatsort már elfelejtette. Mi persze nem voltunk köcsögök, segítettünk neki, 2 ember megfogta oldalról, és néztünk körbe, ki a fasz fogja lehúzni a sliccét és elővenni a farkát. Mi fiúk erre kevésbé éreztünk késztetést, mert a szesztestvéréség egy dolog, meg a másik farkát fogdosni a másik. Én úgy álltam hozzá a kérdéshez, ha bepisál, akkor lesz egy jó sztorim, ha előveszem a farkát, akkor meg engem fognak buzizni, úgyhogy a bepisálásra szavaztam. A többiek szintúgy, valamiért a lányok meg nem tolongtak segíteni. Magunkban már csak simán húgyosnak hívtuk ezek után, amikor is az egyik elsős, aki még nem tudta, hogy a bajtársiasság és a röhögés közül mi már az utóbbit választjuk, úgy döntött, hogy frappánsan megoldja a helyzetet. Nem tudom, hogy a csávókám buzi volt-e vagy csak gyakorlott ilyen szituációkban, de egy mozdulattal tolta le Jani nadrágját alsónadrágostól oldalt fogva a térdéig. Persze nekünk ilyen bonyolult cselekedet nem jutott eszünkbe, de legalább a két hülye lelkesen tartotta a Janit, amíg szépen lepisálta a ruháját, merthogy célozni már a gólya sem volt hajlandó.

Na jött a nagy kérdés: ki a fasz fogja felöltöztetni? Én már éreztem, hogy a szesztestvérség határait bőven túlléptük, és különben is kíváncsi voltam, úgyhogy gyors megbeszélést követően kiadtuk, hogy plusz 50 pontot kap majd az a csapat a vetélkedőkön, aki felöltözteti Jánosunkat. Valaki ezt meg is tette, aztán visszapakoltuk Janinkat a buszra.

Le is értünk rendben Zánkára, Janinkat lefektettük, mi meg mentünk a szokásos puncimustra és szeszinjektálás turnénkra, sokat nem is gondolkodtunk a dolgon, csinált már mindegyikünk ilyet, hogy délután 3kor alszik.

Másnap reggel Janink kelt fel elsőnek, érezte, hogy kicsit sárkányos a lehellete meg patkányszagú a teste, gondolta lezuhanyozik. Mi arra ébbredtünk fel, amikor sakál módjára üvöltve esett be a szobába: ki a faszom szívta ki a nyakamat basszátok meg! Válaszra sokan nem méltatták, mert konkrétan mindenki még ki volt ütve rendesen. Robcsi kelt fel egyedül, mert mégiscsak ő volt a főnöke a csapatunknak. Hozzábaszta a papucsát, hogy kussoljon és szerezzen valahonnan szódát meg reggelit, majd utánna kommunikálunk. Ja és hozzon kávét is, ha tud. És hogy felejtse el, hogy valami nőt szopatott részegen, csak a biztonsági öv húzta meg a nyakát, amikor kiesett a buszból, és hogy ha tudni gondolkodni, akkor rájöhetett volna, hogy nincs az a nő, aki egy fél méteres csíkot szívna az ő habtestére.

Janit sosem láttam még olyan megszeppentnek, csöndben maradt és kihúzott az ajtón. Én is szépen sikeresen visszaaludtam, de kicsivel később arra ébredtem, hogy kibaszottul karistolja valami a padlót. Mondtam is magamban, hogy erre rábaszott az a gólya, aki nem tudta, hogy a felsőbbéveseket hagyni kell aludni, mert hogy ennek a seggébe fel lesz dugva egy 100-as szögekkel kivert baseball ütő és meg lesz rajta pörgetve, ha felébred a Robcsi, az tuti. Kiderült persze, hogy nem a gólyák voltak, hanem Janink ért vissza.

Összesveszett az elsősökkel, mert nem hagyták őt a padon pihenni, meg szódát sem nagyon akartak neki adni, úgyhogy bosszúból először felhúzta a padot az emeletre, rábaszta a szódáspalacot (azt a nagyot, amit kurva könnyű részegen PB palacknak nézni és csak nézed, hogy mi a faszért folyik a víz a gázrezsóból), és bosszúból még a TV-t is lenyúlta a társalgóból, hogy az terápiás céllal kell a majmoknak, hogy tudjanak mire bambulni, majd mindezt egyedül megpróbálta elhúzni a szobáig.

Fel is ébredt az egész banda ahogy kell, de végülis megdícsértük Janit, hogy ha már hülye, legalább köcsög is mellé, úgyhogy neki is álltunk szépen kikúrálni magunkat a másnaposságból. Mint kiderült kicsit meg voltunk csúszva időben, mi először reggel 7-re tippeltünk volna, de mint kiderült nem csak a reggelit, hanem az ebédet is szépen végigsziesztáztuk a szobában. Délután 1-kor robbant be a szobába a HÖK elnök, hogy hát bizony a mi büdös anyukánkat már, álljunk neki dolgozni, ez mégiscsak milyen már, hogy csak döglünk. Erre Robcsi, mint a csoportunk vezetője felnézett: Ájjámámeg kistestvér, dógozunk. Mi az, hogy dolgoztok? Hát a mi csoportunk felel a TVSZ-ért (gyk.: Tanulmányi és Vizsgaszabályzat, vagy valami ilyesmi). És hol tartotok? Konkrétan ott, hogy Antonio mindjárt megdugja Esmeraldát. És a Szabályzat? Igyál szódát inkább te is, te barom!

Eltelt vagy 10 percig is, mire leesett Zsoltinknak, hogy merre van a hány méter, és hogy mivel is foglalatoskodik kis csapatunk, de aztán zártkörű meetingnek nyílvánította a csoportfoglalkozást, és ő is lefeküdt hozzánk pihenni, mert azért őszintén szólva ő is velünk vonyította a holdat előző éjjel.

332 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sztorizgatos.blog.hu/api/trackback/id/tr201215620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

golyo1974 2009.07.02. 14:39:13

@Dreamair: Nekem az MVJ nem jött be fbm...
@v524: Küld az anyagot hadd lássunk bebaszva :)

Dreamair 2009.07.02. 14:40:23

@golyo1974: te mást kértél ki magadnak...tudom, hogy nem voltál ittas...csak vicceltem

@Eszter, aki nem ír kommentet: jobban mondva te kérted ki, és mindnekivel megkóstoltattad:)))

SaveMyShoes 2009.07.02. 14:40:24

@Dreamair: válaszoltam - elszállt, faszom.. :((
namégecccer:
akkó mér kérdezi? én is olvastam a buláj utáni kommenteket, onnantudom, he! :DD

maradjunk a száraznál... remélem már nem soká... :DD kakaósat max étkezés céljára! :DDD

Dreamair 2009.07.02. 14:41:30

@v524: mert bééénnnaaaaaa vagy!!!!!!

akkro gyorsan nézz egy száraz csigát...ritkaságszámba megy

SaveMyShoes 2009.07.02. 14:42:30

@Dreamair: beismerem ehhez lehet, hogy béna vagyok... :)

SaveMyShoes 2009.07.02. 14:49:58

@Dreamair: deriválás! :) meg valami izé.. mogo... mongo... ja, megvan monogámia! :DDD

Dreamair 2009.07.02. 14:52:17

@v524: monogámia? az mi? spanyolul nem értek:)

SaveMyShoes 2009.07.02. 14:56:55

@Dreamair: nemááá, aszittem abból is tucc korrepetálni... esetleg akkor poli?? :DDD

Troppauer Hümér 2009.07.02. 15:09:56

Mivanmá? Ma nem lesz új post?

SaveMyShoes 2009.07.02. 15:13:22

@golyo1974: küttem!! for your eyes only!!! :DD

SaveMyShoes 2009.07.02. 15:15:55

@Dreamair: édes vagy, de abból felsőfokúm, mondhatnánk csúcsvégzettségem van!!! :DD

Dreamair 2009.07.02. 15:17:05

@v524: mitküttél? meg lehet tudni?

SaveMyShoes 2009.07.02. 15:17:23

@Troppauer Hümér: tegnapse vót!! golyo má hisztizett, no reakció, kezdggyed el teis, hátha... :)

Dreamair 2009.07.02. 15:18:55

@v524: édes? inkább sós lehetek..

SaveMyShoes 2009.07.02. 15:19:15

@Dreamair: lásd fejjjebbb... na, pedig aszittem figyelsz rám... ;)

SaveMyShoes 2009.07.02. 15:20:31

@Dreamair: igyál ananászlét, tényleg segít! :DDDDDD

Dreamair 2009.07.02. 15:23:09

@v524: fejjebb sem láttam ,csak azt hogy küldeni fogsz
Ananászlé...abban nincs alkohol

golyo1974 2009.07.02. 15:26:17

@Dreamair: Női dolgok tudod ezek :) és Te ugye férfi vagy

SaveMyShoes 2009.07.02. 15:30:38

@Dreamair: francia leckéhez nem kell alkohol!!! :D
különbenmeg v524 14:29:16 + golyo1974 14:39:43
:P :P :P

Dreamair 2009.07.02. 15:32:59

@v524: miazaza izé....osszam el?

SaveMyShoes 2009.07.02. 15:39:23

@Dreamair: háááát, ha csak arra vagy képes... osszad! :D

SaveMyShoes 2009.07.02. 15:41:45

@FritzTata: @DragonZ: basszátokmeg, meddig offfoljuk még széjjjel a blogot??? 300 kommentig???
posztot!!! most!!! ja, tudom varázsszó: fászombászmekkk!!!!:DDDDD

Dreamair 2009.07.02. 15:42:27

@v524: vagy ezek a méreteitek?

SaveMyShoes 2009.07.02. 15:43:29

@Dreamair: aha és ez még csak a fejem!!! :DDDD

golyo1974 2009.07.02. 15:45:58

@v524: Tudsz jobbat? Szórakoztatjuk magunkat :)

golyo1974 2009.07.02. 15:58:17

Tipliztem haza csákesz :P Még rátok nézek ám!!! Figyelek mint Pityke őrmester. Ez most honnan jutott eszembe nem tudom.... löpá

SaveMyShoes 2009.07.02. 16:04:00

@Dreamair: megadjam a plasztikás doki számát? :DD

SaveMyShoes 2009.07.02. 16:04:47

@golyo1974: vigyázzzá hazafele! :)

DragonZ 2009.07.02. 16:05:16

@v524: 400. :DDD
Nem tudom FritzTata mit tervez, de lehet összeszedem a gondolataimat, valami írás formájában.
Viszont nem szeretnék összecsapott posztot kiadni a kezemből, szóval nyugi. :D

Mokele-Mbembe 2009.07.02. 16:12:37

hegesszél, dragon, mert csak kapkodom a fejem, amikor betévedek ide. Nagyon nem bírnak már magukkal a hölgyek

SaveMyShoes 2009.07.02. 16:14:25

@Mokele-Mbembe: holláccteitt hölgyeket??? fbm!!! :DDD

Dreamair 2009.07.02. 16:15:43

@v524: én tökéletes vagyok

FritzTata 2009.07.02. 16:18:36

@Mokele-Mbembe: olyanok, mint a bagzó macskák, állandóan, csak nyervákolnak, baszod

SaveMyShoes 2009.07.02. 16:21:24

@Dreamair: perszehogyne... pont mint a képen?! :D

@FritzTata: fogd be a szájukat! tudodhogykell, nem???!! :P :P :P

SaveMyShoes 2009.07.02. 16:25:12

@FritzTata: dorombolnék én, ha lenne mitől... :)

Dreamair 2009.07.02. 16:27:11

@v524: az mi ott a melleden....az a fehér folt...tejbegríz?

SaveMyShoes 2009.07.02. 16:34:26

@Dreamair: jaja, jóllássa... szeretem a tejbegrízt... csak néha túl sok kerül a számba... :P :P :P :P :P

Dreamair 2009.07.02. 16:37:58

@v524: mer foga már nincsen, mi?...oszt kicsorog:)

SaveMyShoes 2009.07.02. 16:39:24

@Dreamair: ebben a korban... már a hamut is mamunak! :DDD

DragonZ 2009.07.02. 16:42:54

@v524: asszem ezen tudnék segíteni. ;) :)

@FritzTata: mikorra tervezel új posztot? csak azért kérdezem, mert nem akarom akkorra időzíteni az enyémet.

Dreamair 2009.07.02. 16:43:28

@v524: aha....nincs fogazás többé:)))

Mokele-Mbembe 2009.07.02. 16:45:14

@DragonZ: Jajistenem, mert itten akkora a postforgalom, hogy külön repülésirányító kell az ütközések elkerülése érdekében...

SaveMyShoes 2009.07.02. 16:48:26

@DragonZ: minis? a korommal járó fogatlanságon??!! :DD

@Dreamair: assosenemisvót!! :)

Mokele-Mbembe 2009.07.02. 16:51:37

@v524: dragon doromboltatni szeretne. Bár a helyében óvatos lennék, lévén az előbb tagadtad le, hogy hölgy volnál ;-)

Dreamair 2009.07.02. 16:54:18

@v524: most vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagyon öreg.

Egyik sem jó

@Mokele-Mbembe: nőnek nő, csak nem úrihölgy:))

golyo1974 2009.07.02. 16:56:17

Na mi van fiatalság? Rágurotok a barinőmre? Na majd szétcsapok köztetek :D

FritzTata 2009.07.02. 16:59:15

@DragonZ: ma nem hiszem, hogy lesz új poszt. Sok a meló, baszott szar kedvem van, és még egy elég kellemetlen beszélgetés is előttem áll otthon, úgyhogy nem hiszem, hogy lesz hozzá kedvem.

Szerintem írd meg nyugodtan a posztod, és publikáld, én meg majd igazodok, hogy ha csinálsz egyet és esetleg mégis írok valamit, akkor minimum 12 órával későbbre állítom az élesítést, és akkor nem lesz az, hogy 5 perc alatt lesz két új poszt. És mondjuk ezt vezessük be szabályként is a jövőre nézve és akkor nem lesz para :-)

SaveMyShoes 2009.07.02. 17:00:50

@Dreamair: köszönet tanárúrnak a magyarázatért, amely tökéletesen fedi a valóságot! :)

@Mokele-Mbembe: aszt baszdmeg hogyafaszba ellenőrizhetné hölgy vagyok-e??? he??! :DDD

Dreamair 2009.07.02. 17:01:12

@Mokele-Mbembe: hmmm...hiszek golyónak..neki bármit

FritzTata 2009.07.02. 17:01:50

@v524: persze, hogy tudom :-) Pont a múltkor kaptam meg, hogy túl sok nővel vagyok túl jóban. Pedig csak egy egyszerű mezei kisegér vagyok :-)

DragonZ 2009.07.02. 17:03:32

@v524: doromboltatnálak. ezen segítenék. ;) :)

@Mokele-Mbembe: bizton állíthatom, hogy az. :D

@FritzTata: ok.

Dreamair 2009.07.02. 17:04:42

@v524: kösöznöm..de hagyjuk a tanárurazást...ha te sem valgy hölgy, én sem vagyok úr:)

golyo1974 2009.07.02. 17:06:04

@FritzTata: Na aztán nehogy te is lehúzd a rolót mint feco.....

FritzTata 2009.07.02. 17:08:04

@golyo1974: nemnem. És különben is DragonZ-nek van admin joga, folytathatná, ha abbahagynám ;-) De nem akarom, csak kisebb magánéleti válságban vagyok, amit meg kellene oldanom, hogy egyensúlyba kerüljek magammal :-)

FritzTata 2009.07.02. 17:09:30

nah, elhúzok haza lassan, majd otthonról még rátok nézek, hogy ne rosszalkodjatok :-)

SaveMyShoes 2009.07.02. 17:20:20

@FritzTata: és ha rosszalkodunk elvered a fenekünket?? ;)

SaveMyShoes 2009.07.02. 17:21:37

@Dreamair: akkor hogyszólícccsam? a Dreamair olyan.... ecccrű... csigabűvölő?!?! :D

Dreamair 2009.07.02. 17:21:40

@v524: csak szeretnéd....:) kicsicsiga

golyo1974 2009.07.02. 17:21:43

@FritzTata: De azt azért remélem díjjazod, hogy a hozzászólásokkal már régen legyőzted Tardát :-DD

golyo1974 2009.07.02. 17:22:13

és lészem a 300-adik

golyo1974 2009.07.02. 17:25:13

Tarda 144 :-DDD pedig mi kevesebben vagyunk de aktívabbak, + hülyébbek is :-DD

SaveMyShoes 2009.07.02. 17:28:28

@golyo1974: főleg hüjjjébbbek!!! :DDD

SaveMyShoes 2009.07.02. 17:32:41

@Dreamair: hmmmm... még gondolkozom rajta, eddigi ismereteim alapján a Dream tanárúr-at tartottam megfelelőnek, de az neked nem tetszik (ne tiltakozz, tudom, hogy nem tetszik), egy másik elnevezés tekintetében több időt kell fordítanom az Ön tanulmányozására... ezt el is kezdem, majd közlöm Önnel az eredményt! így megfelel? ;)

Dreamair 2009.07.02. 17:35:13

@v524: nem tiltakozom...nem tetszik...tanulmányozni? mi vagyok én? vérkép?

SaveMyShoes 2009.07.02. 17:37:48

@Dreamair: akkor hogyafaszba döntsem el mineknevezzelek??? :DD

Dreamair 2009.07.02. 17:40:17

@v524: há honna tudnám én aztat?

SaveMyShoes 2009.07.02. 17:46:12

@Dreamair: akkó maracc Dreamair... nincs tanulmányozás - nincs új név. :P
engem szólíthat kicsicsigának! :)))

SaveMyShoes 2009.07.02. 17:51:42

@Dreamair: jo Dreamair, mos megsértőtttem! :P
elis mék haza.
csokok mindegykinek
v524 (nem kicsicsiga)

golyo1974 2009.07.02. 17:54:16

@v524: Jaj a csigám, erről jut eszembe :-D fürdetni kell....

golyo1974 2009.07.02. 18:10:35

@Dreamair: természetesen tejben-vajban

golyo1974 2009.07.03. 07:51:11

Kibaszottul kurvára de kegyetlenül szar reggelem volt-van!!! Nem hisztis vagyok, hanem pipa!!! Ajánlom, hogy legyen valami, mert felrobbanok!!!!

Mokele-Mbembe 2009.07.03. 08:46:24

Yóreggelt for evribadi

@golyo1974: nade golyónéni, mi ez a sistergés? Ki akasztott ki ennyire?

golyo1974 2009.07.03. 08:52:31

@Mokele-Mbembe: Az élet fbm!!!! Meg a hülye férjem...............ááááááááááá fasz férfiak!!!!

Dreamair 2009.07.03. 08:55:28

Szép napokat
@golyo1974: mi a baj golyónéni?

Mokele-Mbembe 2009.07.03. 09:04:06

@golyo1974: Ez utóbbi általánosító becsmérlést most megpróbálom nem magamra venni, betudom erős felindultságodnak, melyet levezethetsz, ha elsírod bánatodat itt a vállunkon

golyo1974 2009.07.03. 09:11:39

@Dreamair: @Mokele-Mbembe: A jelen lévők természetesen mindig kivételek!!!! brühühühühühühühühühühüühühühühü váll brühühühühühühühühühü

golyo1974 2009.07.03. 09:23:15

@Dreamair: Még brühühühühühühühühühü

Dreamair 2009.07.03. 09:24:51

@golyo1974: vár...pólót cserélek...:)

Troppauer Hümér 2009.07.03. 09:26:12

@golyo1974: Ne ríjjá, he! Nesze itt egy zsebkendő, türüjjed meg a szemedet, mert kezdesz homályosan látni a könnyektől!

DragonZ 2009.07.03. 09:30:37

Sziasztok!

Ne ríjjá Golyó néni van olvasnivaló már vagy másfél órája, csak basztatok megnézni és itt hisztiztek fbm. :)

Szóval nem rinyálni, hanem olvasni, basszátok meg!
:)

DragonZ 2009.07.03. 09:45:02

De csendbe lettetek. :D
süti beállítások módosítása