HTML

Suhanc- és jelenkorunk szösszenetei

Tardai gyüttmentek és Sohaország olvasóinak apróbb szösszenetei, melyben megmutatjuk, hogy régebben mennyire voltunk állatok vagy rosszabb esetben még ma is mennyire állatok vagyunk. Ez a blog önmagában nem állja meg a helyét, nem rólam és a történetekről szól, hanem rólunk, akik a posztokat és a kommenteket írjuk, tehát olvassátok a kommenteket is, néha nagyobb állatokra leltek, mint én vagyok.

Friss topikok

  • szögyi (törölt): @FritzTata: Gondolom ez ideillik: urbanista.blog.hu/2009/08/06/az_onkormanyzat_mint_termeszetes_e... (2009.08.06. 22:19) Városi akadályverseny
  • DragonZ: @golyo1974: szerintem elég egy másik pasira áttérned. :) ha már a jelenlevők kivételek ... ;) :) (2009.07.15. 16:28) Részegek védőszentje...
  • Dreamair: @FritzTata: nem ismerem (2009.07.07. 11:13) Ugrájjá'
  • FritzTata: @v524: tévedsz... :-) (2009.07.06. 11:13) Tankör kirándulás 1. rész
  • ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: @DragonZ: csapatrombolo rendezvenyeken sajnos kiderul, hogy azert a rendszergizdak meg nem az igaz... (2009.07.05. 01:21) Csapatépítés

Főiskolai vezetőképző - part 1

2009.06.29. 14:32 FritzTata

Nah szervusztok csemeték. Anthony kommentjéből kipattant a szikra, hogy miről is írjak nektek.

Anno még Sohaországban olvashattatok a legmocskosabb pólómról, amit egy táborban hoztunk össze, jöjjön hát egy másik ugyanilyen hosszúhétvégés táborba vezető út és némi történés belőle.

Ez konkrétan egy évvel később zajlott, immár másodévesként keltünk útnak. Valahogy nálunk hagyomány volt, hogy mindig később tudtunk csak elindulni, mint szerettük volna, így volt ez akkor is. Robcsi, Janika, Jani és Anti társaságában mi úgy gondoltuk, hogy nem rohanunk sehova, meg cipeljem a faszom annyi piát, sokkal kellemesebb az, ha mondjuk atöményet még a HÖK irodában megisszuk, és utána szálunk fel a buszra. A gondolatot tett, majd a szokásos ki tud nagyobbat beszólni a másiknak követte. Azt még tudni kell, hogy az aktuális ivós társaságból a fent nevezettek nagyjából max fél centis hajjal tolták végig a fősulit, ellentétben velem. Nekem akkor éppen úgy nagyjából a vállam alá ért valamivel a hajam, eredetileg szőke, de gyakorlatilag a színe attól függött, hogy valaki ki akarta-e élni művészi hajlamait és hogy talált-e hozzá festéket...

Persze mindig basztattak, hogy vágjuk le. No, amikor Zsolesz barátom betoppant, hogy van 15 percünk a busz indulásáig, akkor Robcsi mondta is, hogy megyünk, csak előbb letoljuk Fritz haját. Erre mondtam, hogy ha 2 percen belül itt leszel a nullás géppel, levághatod baszod. Ismertem Robcsit. A harmadikon lakott, gyorsan maximum hányni tudott meg inni, futni semmiképpen, és biztam benne. Életemben először és utoljára, ugyanis 2 percen belül ott volt a nullás a kezében. Sőt, igazából kb 10 másodperc kellett neki, mivel berakta a táskájába, mondván a táborban mindenkinek hajat vágnak...

Na, bebuktam, de hát az ígéretek azért vannak, hogy megszegjük őket. Legalábbis amit nőnek és szülőknek teszünk, szesztestvérnek az adott szó kötelez, úgyhogy az én hajam is lehullott.

Felszálltunk a buszra, kb a busz végén járhattam már, amikor is egy közeli cimbora felkiáltott: basszátok meg, ez a kopasz köcsög a Fritz! Valamiért senki nem akarta elhinni, hogy akkor én levágattam a hajam, ráadásul a helyemet hátul is elfoglalta valami gólyageci, úgyhogy maradt az, hogy elöl ültem le Jani mögött. Jani beült a busz idegenvezetői székébe, magához vette a mikrofont, kiadta az ukászt, hogy mindenkinek kuss, üljön le, indulunk, majd nemes egyszerűséggel kihányt az ajtón. Mondom, fasza, még el sem indultunk az első kisróka megszületett, mire leérünk vadasparkot fogunk nyitni a rókákból, meg a görényszagból a gólyákkal.

Még el sem hagytuk a várost, már ment a nótázás a buszon, ahogy annak lennie kell normális főiskolások körében. Nem mi öten voltunk az egyetlenek, akik előre alapoztak az útra. Jani is bőszen énekelgetett a mikrofonba, de úgy Veszprém környékén már erősen halkan tudta csak a nótákat énekelni, majd mire a körgyűrűhöz értünk, már csak a horkolását hallgattuk, mert elfelejtette kikapcsolni a mikrofont.

Körgyűrűn muszáj volt megállni pisikélni egyet, lévén buszonként 42 baromállat ivott folyamatosan, és nincs az a távolsági busz, amiben annyi WC lett volna, amennyire nekünk szükségünk volt. Busz megállt, ajtó kinyit. Én még valahogy átmásztam Janin, de a következő ember kevésbé volt koordinált, sikerült meglöknie, úgyhogy Janink kiesett a pórszékből az útra. Szebben mondva esett volna, ha nem lett volna bekötve, így az öv megfogta. Jól van eloldoztuk, kezdett magához térni, de csak annyit tudott kimondani: Pisálnom köölllllll! Jól van, mondtuk neki, hogy pisáljál. Jani szépen meg is állt az út mellett, fogta a sliccét és állt ott, ahogy minden részeg áll pisálás előtt. A gond az volt, hogy a sliccét nem húzta le. Az ok, hogy nem érezte a különbséget a zipzár és a farka között, de valószínűleg a mozdulatsort már elfelejtette. Mi persze nem voltunk köcsögök, segítettünk neki, 2 ember megfogta oldalról, és néztünk körbe, ki a fasz fogja lehúzni a sliccét és elővenni a farkát. Mi fiúk erre kevésbé éreztünk késztetést, mert a szesztestvéréség egy dolog, meg a másik farkát fogdosni a másik. Én úgy álltam hozzá a kérdéshez, ha bepisál, akkor lesz egy jó sztorim, ha előveszem a farkát, akkor meg engem fognak buzizni, úgyhogy a bepisálásra szavaztam. A többiek szintúgy, valamiért a lányok meg nem tolongtak segíteni. Magunkban már csak simán húgyosnak hívtuk ezek után, amikor is az egyik elsős, aki még nem tudta, hogy a bajtársiasság és a röhögés közül mi már az utóbbit választjuk, úgy döntött, hogy frappánsan megoldja a helyzetet. Nem tudom, hogy a csávókám buzi volt-e vagy csak gyakorlott ilyen szituációkban, de egy mozdulattal tolta le Jani nadrágját alsónadrágostól oldalt fogva a térdéig. Persze nekünk ilyen bonyolult cselekedet nem jutott eszünkbe, de legalább a két hülye lelkesen tartotta a Janit, amíg szépen lepisálta a ruháját, merthogy célozni már a gólya sem volt hajlandó.

Na jött a nagy kérdés: ki a fasz fogja felöltöztetni? Én már éreztem, hogy a szesztestvérség határait bőven túlléptük, és különben is kíváncsi voltam, úgyhogy gyors megbeszélést követően kiadtuk, hogy plusz 50 pontot kap majd az a csapat a vetélkedőkön, aki felöltözteti Jánosunkat. Valaki ezt meg is tette, aztán visszapakoltuk Janinkat a buszra.

Le is értünk rendben Zánkára, Janinkat lefektettük, mi meg mentünk a szokásos puncimustra és szeszinjektálás turnénkra, sokat nem is gondolkodtunk a dolgon, csinált már mindegyikünk ilyet, hogy délután 3kor alszik.

Másnap reggel Janink kelt fel elsőnek, érezte, hogy kicsit sárkányos a lehellete meg patkányszagú a teste, gondolta lezuhanyozik. Mi arra ébbredtünk fel, amikor sakál módjára üvöltve esett be a szobába: ki a faszom szívta ki a nyakamat basszátok meg! Válaszra sokan nem méltatták, mert konkrétan mindenki még ki volt ütve rendesen. Robcsi kelt fel egyedül, mert mégiscsak ő volt a főnöke a csapatunknak. Hozzábaszta a papucsát, hogy kussoljon és szerezzen valahonnan szódát meg reggelit, majd utánna kommunikálunk. Ja és hozzon kávét is, ha tud. És hogy felejtse el, hogy valami nőt szopatott részegen, csak a biztonsági öv húzta meg a nyakát, amikor kiesett a buszból, és hogy ha tudni gondolkodni, akkor rájöhetett volna, hogy nincs az a nő, aki egy fél méteres csíkot szívna az ő habtestére.

Janit sosem láttam még olyan megszeppentnek, csöndben maradt és kihúzott az ajtón. Én is szépen sikeresen visszaaludtam, de kicsivel később arra ébredtem, hogy kibaszottul karistolja valami a padlót. Mondtam is magamban, hogy erre rábaszott az a gólya, aki nem tudta, hogy a felsőbbéveseket hagyni kell aludni, mert hogy ennek a seggébe fel lesz dugva egy 100-as szögekkel kivert baseball ütő és meg lesz rajta pörgetve, ha felébred a Robcsi, az tuti. Kiderült persze, hogy nem a gólyák voltak, hanem Janink ért vissza.

Összesveszett az elsősökkel, mert nem hagyták őt a padon pihenni, meg szódát sem nagyon akartak neki adni, úgyhogy bosszúból először felhúzta a padot az emeletre, rábaszta a szódáspalacot (azt a nagyot, amit kurva könnyű részegen PB palacknak nézni és csak nézed, hogy mi a faszért folyik a víz a gázrezsóból), és bosszúból még a TV-t is lenyúlta a társalgóból, hogy az terápiás céllal kell a majmoknak, hogy tudjanak mire bambulni, majd mindezt egyedül megpróbálta elhúzni a szobáig.

Fel is ébredt az egész banda ahogy kell, de végülis megdícsértük Janit, hogy ha már hülye, legalább köcsög is mellé, úgyhogy neki is álltunk szépen kikúrálni magunkat a másnaposságból. Mint kiderült kicsit meg voltunk csúszva időben, mi először reggel 7-re tippeltünk volna, de mint kiderült nem csak a reggelit, hanem az ebédet is szépen végigsziesztáztuk a szobában. Délután 1-kor robbant be a szobába a HÖK elnök, hogy hát bizony a mi büdös anyukánkat már, álljunk neki dolgozni, ez mégiscsak milyen már, hogy csak döglünk. Erre Robcsi, mint a csoportunk vezetője felnézett: Ájjámámeg kistestvér, dógozunk. Mi az, hogy dolgoztok? Hát a mi csoportunk felel a TVSZ-ért (gyk.: Tanulmányi és Vizsgaszabályzat, vagy valami ilyesmi). És hol tartotok? Konkrétan ott, hogy Antonio mindjárt megdugja Esmeraldát. És a Szabályzat? Igyál szódát inkább te is, te barom!

Eltelt vagy 10 percig is, mire leesett Zsoltinknak, hogy merre van a hány méter, és hogy mivel is foglalatoskodik kis csapatunk, de aztán zártkörű meetingnek nyílvánította a csoportfoglalkozást, és ő is lefeküdt hozzánk pihenni, mert azért őszintén szólva ő is velünk vonyította a holdat előző éjjel.

332 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sztorizgatos.blog.hu/api/trackback/id/tr91215620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SaveMyShoes 2009.06.29. 14:51:49

Eeeeeeelsőőőő :P :P :P

SaveMyShoes 2009.06.29. 15:00:29

Básszmekk, nem bírtam eccerre elolvasni a röhögéstől!!! de kéccerre má ment! :))))

golyo1974 2009.06.29. 15:12:35

Pont én maradtam le!!! hülye picsa vagyok fbm... MEgyek olvasni, dolgozzom a faszom :-DD

SaveMyShoes 2009.06.29. 15:18:14

Azér Fritz, vállig szőke séróval... :DDD

Meg már akartam kérdezni, hogyafaszba van az, Tata bányászváros nem? oszt akiket én onnan ismerek (kismagácskával egyetemben) mind 195 vagy affölötti magassággal bír.. há hogyvanezmá??? :DDDD

golyo1974 2009.06.29. 15:25:02

Zsír volt nagyon :-)) Megérte a hiszti :-D Köszönöm

FritzTata 2009.06.29. 15:25:32

@v524: ezt minden tatai lakos nevében kikérem magamnak. Tata nem bányéászváros, sosem volt az és, és nem is lesz soha.

Tatabánya a bányászváros, ami 10 km-rel odébb van, és minden igazi tatai utálja...

golyo1974 2009.06.29. 15:32:32

@FritzTata: Tata az fasza hely, a tesóm járt oda a katonai koleszba :-)

SaveMyShoes 2009.06.29. 15:37:49

@FritzTata: elsűűűűllllyedtem... de előtte megszaggattam a ruhámat és hamut szórtam a fejemre!!!!
megbocsát???! :DD

FritzTata 2009.06.29. 15:38:32

@v524: még kicsit duzzogok magamban, de aztán utána persze :-)

SaveMyShoes 2009.06.29. 15:41:10

@golyo1974: én is esztet akartam neki írni, de féltem megsértődik, mégiscsak férfiból van! de elne monddd neki!!! :DDDD

DragonZ 2009.06.29. 15:42:55

Király volt. :)
Mondjuk a buszon iddogálásról nekem is vannak szép emlékeim. :)
Majd megpróbálom "papírra" vetni magvas gondolataimat a témában, csak most épp a mókuskereket kell tekernem ezerrel. :D

SaveMyShoes 2009.06.29. 16:18:47

Dír Ól, én el, további kellemes miegymást! :DDD

FritzTata 2009.06.29. 16:27:38

@v524: kézcsók

@golyo1974: @v524: mondanám, hogy bekaphassátok, de uriember vagyok ;-)

DragonZ 2009.06.29. 16:41:16

@v524: bye-by Szása ... ja, nem, v524. :D

Troppauer Hümér 2009.06.29. 16:50:46

Azt már meg sem merem kérdezni, hogy mi volt a szódásballon rákötése a rezsóra sztori. :D

golyo1974 2009.06.30. 07:50:32

Jó reggelt mindenkinek :-D

Mokele-Mbembe 2009.06.30. 08:24:52

@Troppauer Hümér: Medzsik. Kicsit más a kimenete a szódásballonnak meg a gázpalacknak, komoly varázslat kell a kompatibilitás megteremtéséhez

FritzTata 2009.06.30. 09:03:21

@Mokele-Mbembe: hát, tök részegen nekünk sem jött össze... De elképzeltük, hogy nézhet ki :-)

Troppauer Hümér 2009.06.30. 09:27:54

@Mokele-Mbembe: Részegen az ember csodákra képes. Legalábbis azt hiszi.

@FritzTata: Volt próbálkozás?

FritzTata 2009.06.30. 09:33:01

@Troppauer Hümér: igazából kevertük a palackokat, és kurvára eltartott pár óráig, amíg valaki szólt, hogy ez nem fog összejönni...

Utána elgondolkodtunk azon, hogy hogyan nézhet ki, ha összejött volna, illetve egyik srác az nekiállt megtervezni, hogy mi lyen csövek, átalakítok meg fasztuggya mik kellenének, hogy összehozzuk, és hogy majd megcsináljuk valahol poénból. De valahol elhalt a dolog

SaveMyShoes 2009.06.30. 10:57:36

Majszojjon mán a díszes társaság ha van poszt itten vagy Tardán! Bitte... Valami szájbabaszott szar reggelem volt!! :DDD

SaveMyShoes 2009.06.30. 12:45:09

@Mokele-Mbembe: :D ja, meg tükörbe is néztem!!! :DDDD

DragonZ 2009.06.30. 14:30:19

@v524: én csak megpróbáltam, de az a szar nem összetört? pedig csak belenéztem, meg ráleheltem a tegnapi iddogálás után. :DDD
Nem tudom melyik lehetett a baj. :)

Troppauer Hümér 2009.06.30. 14:38:23

@DragonZ: Biztos selejtes tükröt vettél a boltban. Vidd vissza, cseréljék ki gariban!

golyo1974 2009.06.30. 15:00:48

@v524: Nekem az egész napom úgy szar ahogy van!! És a hetem is ilyen lesz... Soha nem érem utol magam, hála NEKTEK!!!! :-DD határidő fbm.......

SaveMyShoes 2009.06.30. 15:04:23

@golyo1974: nagyanyám is monta, ne fussá olyan szekér után amék nem vesz fe... ergó, ha nem éred utól magad... hagggyad elszaladni! :DDDD

golyo1974 2009.06.30. 15:06:04

@v524: áh, az nem megy, össze vagyok kötve magammal :-((

DragonZ 2009.06.30. 15:18:33

@golyo1974: persze, mindig mi vagyunk a hibásak, fbm. :)
Ha írunk posztot, akkor nem tudsz dolgozni és azért, ha meg nem írunk, akkor meg az a rinya tárgya. Ez hihetetlen. :DDD
Asszem beszélek FritzTatával, meg nathanp-pal, hogy nem posztolunk egy hétig, hogy utol tudd érni magadat. :DDDDDD

golyo1974 2009.06.30. 15:20:14

@DragonZ: EZT NEM TEHETED Velem........ Belehalok. A melóba nem tudnék, de ebbe igen!!!! Kezdek megint hisztis picsa lenni ám!!!!!!!

DragonZ 2009.06.30. 15:56:53

@golyo1974: Ez esetben elnapolom a fent nevezett szerzőkkel való kommunikációt. :DDDDDD
A hisztis picsás dolgot meg veszem észre. :D

golyo1974 2009.06.30. 16:27:31

@DragonZ: Már nyugszok, hazajöttem :-) A meló le van szarva :-)

DragonZ 2009.06.30. 16:30:51

@golyo1974: OK. jó pihenést, vagy pihegést, ahogy tetszik. :D

golyo1974 2009.06.30. 16:44:35

@DragonZ: á csak pihenés lesz, a Peti névnapozik a haverjaival Csókakőn apósék nyaralójába mentek nosztalgiázni, holnap nem dolgozik, ma bebaszik mint az ökör úgy gondolom :-DD Maradtatok nekem Ti mára :-P

SaveMyShoes 2009.06.30. 16:45:40

@golyo1974: ma van Péter nap???? nebasssz...

DragonZ 2009.06.30. 16:51:01

@golyo1974: akkor gruppen lesz/van, vagy mi? és erről csak most szólsz? :DDDDDD

FritzTata 2009.06.30. 16:57:50

@v524: nem, tegnap volt... :-)

SaveMyShoes 2009.06.30. 17:00:07

@FritzTata: huhh... kiderült nemost tartya... :D azé köszike! :)

Mokele-Mbembe 2009.06.30. 17:12:04

@golyo1974: Fél ötkor otthon? Ezért tart itt ez az ország...

golyo1974 2009.06.30. 17:27:01

@Mokele-Mbembe: Jah, netto 60.000.- ért te is leszarnád fbm!!!!!!!!!!!!!!

golyo1974 2009.07.01. 07:39:37

Jó reggelt Mindenkinek! Megint dolgozom fbm....

golyo1974 2009.07.01. 08:25:17

@Anthony - awkward silence: Közszolga vagyok.... Sajnos nem csaltam le fbm...

golyo1974 2009.07.01. 08:25:48

De az élet szép :-DDD

golyo1974 2009.07.01. 09:15:14

Na mi a helyzet gyerekek??? Nehogy már dolgoznom kelljen!!!!

DragonZ 2009.07.01. 09:29:46

@golyo1974: szép jó reggelt! Ne hisztizz már megint!
Rosszabb vagy, mint egy kisgyerek. :)

Mokele-Mbembe 2009.07.01. 10:05:49

morgen!
Valaki írjon már valamit. Tőlem beteheti a szakdolgozatát is, csak ne a melót kelljen bámulnom a képernyőn

golyo1974 2009.07.01. 10:09:44

@DragonZ: A kielégítetlenség sajna ide vezet :-D hiszti-hiszti-hiszti

golyo1974 2009.07.01. 10:26:35

@Mokele-Mbembe: Írj Te, én még hiszitzek picit... Kurva csönd van fbm.... Mindenhol!!!!

DragonZ 2009.07.01. 10:48:13

@golyo1974: és miért nem te írsz? hmmm??? :)

golyo1974 2009.07.01. 10:49:23

@DragonZ: nincs ihletem, meg dolgozom tudod, be kell hoznom magam. De ha feldobsz egy témát, hátha harapok rá picikét :-P

SaveMyShoes 2009.07.01. 10:54:23

Mivanmár reggeli hiszti csapat??? Úgy látszik, mostanában ezt a levegővel szíják magukba az emberkék... nekem 3 nap alatt ketten is behisztiztek... pedig egy valamit nagyon nem bírok pasikban: a hisztit!!! :DDDDD

golyo1974 2009.07.01. 10:55:38

@v524: Úgy látszik a papoknál ezt tanulják :-D

FritzTata 2009.07.01. 10:57:08

@v524: 3 nap alatt ketten? Nem kéne annyi pasit tartani... Vagy tarts többet, és akkor kisebb arányban hisztiznek be ;-)

golyo1974 2009.07.01. 10:58:15

@FritzTata: Bászki rájöttem, hogy nekem ötödike a határidőm :-DD Időmilliomost csináltam magamból :-))

SaveMyShoes 2009.07.01. 11:03:48

@golyo1974: papoknál??? hát ilyen szégyentelennek ösmersz te engem??? vagyinkább, honnan ismersz ilyen jól??? :DDD

@FritzTata: többet tartok... sajna nincs igény a monogámiára... :DDD

golyo1974 2009.07.01. 11:22:56

@v524: Na a monogámia szót én sem ismerem :-DD

golyo1974 2009.07.01. 12:40:26

@v524: Na mi van szöszke, nagyon eltűntél :-) Csak nem dolgozól fbm :-DD

golyo1974 2009.07.01. 13:18:01

NEM DOLGOZNI!!! KIELÉGÍTENI ENGEM!!!! :DDD

SaveMyShoes 2009.07.01. 13:19:54

@golyo1974: Ööööö... most csak a rám vonatkozó részre válaszolnék: nesértegessé léccivess fbm! méghogy dolgoztam...ebédeltem!! :DDD

golyo1974 2009.07.01. 13:23:24

@v524: Én aztat nem szoktam csinálni, mármint véletlenül sem sértegetnélek fbm... Láttalak ám :-)

SaveMyShoes 2009.07.01. 13:29:13

@golyo1974: én is alaposan megnéztelek!!! :))

Most láttam az egyik "nőji" oldalon, Honnan lehet tudni, hogy a férfi hazudik? - horoszkóp alapján... minekehhez hókuszpók, ha beszél hazudik! :DDDDD

golyo1974 2009.07.01. 13:35:31

@v524: Az összes ilyen :-) Lökik a nagy fellengzős dumát, aztán látod dolgoznak, mi nők meg most jól elszídjuk őket :-DD

golyo1974 2009.07.01. 13:44:18

A munka hősei ezek a fiatalemberek itt az oldalon fbm... Minket meg hagynak parlagon fbm... :-D

Dreamair 2009.07.01. 13:50:38

Mi ez a nagy pletyizés? Nincs senkinek dolga fbm?
Ahelyett, hogy itt a szexről, a piáról, meg a szexről:) dumálnátok, kanyaríthatnátok egy ütős kis posztot a szexről, piálásról, vagy szexről:)))

golyo1974 2009.07.01. 13:54:26

@Dreamair: Majd holnap elmesélem az estémet jó? :-P Á inkább nem, ez nem az az oldal :-D

Dreamair 2009.07.01. 13:55:13

@golyo1974: a mai estédet meséled el holnap, vagy a tegnapidat?

golyo1974 2009.07.01. 14:07:01

@Dreamair: Holnap a tegnapit, ami ugye a mai :-)

SaveMyShoes 2009.07.01. 14:11:46

@golyo1974: naaaa, halljunk szót!!!! :DDDD

DragonZ 2009.07.01. 14:12:32

@v524: ez esetben legközelebb, csak enni fogok. :DDD

golyo1974 2009.07.01. 14:18:29

@Dreamair: az baszod :-PPP
@v524: majd holnap, először még meg kell történnie, anélkül nem írhatok semmit sem :-D

Dreamair 2009.07.01. 14:21:31

@golyo1974: és milyen lesz, ihb, vagy pirulós?

golyo1974 2009.07.01. 14:24:41

@Dreamair: mi az az ihb? már hülye picsa is vagyok

Dreamair 2009.07.01. 14:28:02

@golyo1974: hát Iszunk, Hányunk, Belefekszünk
A pirulóst is kifejtsem, vagy arra rájöttél?

golyo1974 2009.07.01. 14:29:20

@Dreamair: JÁ :-) Kegyetlenül pirulós :-P

Dreamair 2009.07.01. 14:33:43

@golyo1974: ohohooóóó...akkr holnap Fritztatának ki kell tenni a 18++++ karikát?

SaveMyShoes 2009.07.01. 14:36:41

@DragonZ: a jelenlevők mindíííííg kivételek!!! :DDD

Dreamair 2009.07.01. 14:43:37

@golyo1974: de szeretnéd, ha ki kellene:)))

SaveMyShoes 2009.07.01. 14:49:25

@golyo1974: @Dreamair: csak úgy szikrázik itten a levegő!!! :D
ebéd utáni fantáziálgatás??? ;)

DragonZ 2009.07.01. 14:53:03

@v524: ez jó hír. :DDD

@golyo1974: sok a rizsa, sztorit az éhezőknek! :D

Dreamair 2009.07.01. 14:55:46

@v524: mitől szikrázna...csak arról van szó, hogy holnap golyó elmeséli az ájféli misén történt dolgokat

golyo1974 2009.07.01. 14:56:49

@Dreamair: Lehet hogy 18+++++++++++++++++++++++++ lenne akkor :-D
@DragonZ: Dolgozok közben fbm.... Most még csak mondatora fussssssa! De már nem hisztizek annak örüljél inkább!!

SaveMyShoes 2009.07.01. 14:59:08

@Dreamair: mér, te má megin nem mégy misére!!?? szépdolog! :DD

Dreamair 2009.07.01. 14:59:59

@v524: én más vallású vagyok...tantrahívő

SaveMyShoes 2009.07.01. 15:05:10

@Dreamair: üdvözöllek hittársam!!!! ;)

Dreamair 2009.07.01. 15:05:46

@v524: alkossunk egy hitközséget?

golyo1974 2009.07.01. 15:09:29

@Dreamair: 2 fős hosszú és nagy mise lesz :-) Ilyen mise még nem volt mostanában :-)Úgy látszik ma mindenki templomba meg misére jár :-) Ilyen nap ez a vallások napja..

Dreamair 2009.07.01. 15:10:14

@golyo1974: két fős? az uncsi.....:)elég kis hitközség vagytok ti....

golyo1974 2009.07.01. 15:13:44

@Dreamair: Neked lehet... :-) Függ a paptól is, nagyban befolyásolja a dolgokat :-DD

golyo1974 2009.07.01. 15:27:21

@Dreamair: Lehet, ma felkennek a templom falára és felkent leszek :-) ikon :-D Majd ott figyelek :-) De jót röhögök itt magamon :-D

Dreamair 2009.07.01. 15:30:03

@golyo1974: ikon? I. szent szűzgolyó...

SaveMyShoes 2009.07.01. 15:30:23

@Dreamair: én nyitott vagyok... nade nem most uncsizta le a 2 fős hitkösséget?? :)))

SaveMyShoes 2009.07.01. 15:32:17

@golyo1974: ha templomba nem is, de azért a térdelés megvolt.... :DDDD

Dreamair 2009.07.01. 15:34:00

@v524: egy templomnak több bejárata is van, nem? miért terveztek akkor annyit?

golyo1974 2009.07.01. 15:34:30

@Dreamair: Hol van az már..... :-DD Csak felkent :-D
@v524: Eléd térdeltek remélem :-D

SaveMyShoes 2009.07.01. 15:36:20

@Dreamair: hámerhogy bárki begyöhet! :)

@golyo1974: várjál, visszapörgetem... isis!!! :DDDD

SaveMyShoes 2009.07.01. 15:37:03

Mingyá visszajönnek a gazdák, aszt kapunk! vagy ők kapnak... végre ihletet!!!! :DD

Dreamair 2009.07.01. 15:40:35

@golyo1974: olyan kis lapos lettél?
@v524: bárki, bárhova?

golyo1974 2009.07.01. 15:40:55

@v524: De mi jól szórakozunk, amíg ezek játszák a munka hősét :-D

Dreamair 2009.07.01. 15:45:44

@golyo1974: én dolgozom is közben..éppen m ost csináltam meg a havi zárást

golyo1974 2009.07.01. 15:45:55

@Dreamair: Hát ha így haladok lassan már nem hívhattok Golyónak, ki kell találnom valami új nevet. Az Ikon tetszik :-) Szép is lapos is. Mondjuk a domorulatok megmaradtak :-) Ez posztmodern Ikon, egy új templomban :-P

Mokele-Mbembe 2009.07.01. 15:45:59

@golyo1974: Ki mondta, hogy játsszuk, konkrétan azok vagyunk, fbm!

golyo1974 2009.07.01. 15:47:25

@Dreamair: Én nem tudtam befejezni, mert templomról kellett itt veletek beszélgetni, majd holnap :-)
@Mokele-Mbembe: Vettem észre fbm!!

SaveMyShoes 2009.07.01. 15:49:12

@Dreamair: csak hittárs(ak)! ;)

@golyo1974: munkamegosztás, eddig ők szórakoztattak, most mi szórakoztasssuk magamagunkat! faszik mindég esztet csinájják!! :DDD

Dreamair 2009.07.01. 15:49:57

@golyo1974: domborulatos? az már dombomű..most döntsd el..lapos, vagy domborulatos fbm:)

Dreamair 2009.07.01. 15:50:41

@v524: hány hittársad van?

golyo1974 2009.07.01. 15:50:57

@v524: A papok mások ám :-PP Azok nagyon tudnak imátkozni jájájájáj

Mokele-Mbembe 2009.07.01. 15:52:32

@golyo1974: Mondtak már érted is imát?

golyo1974 2009.07.01. 15:53:03

Gyermekeim az Úrban, én el a templomba, mára már nem hasadok tovább (remélem), reggel ha kijövök a templomból a reggeli istentisztelet után, itt leszek veletek :-) csók

Dreamair 2009.07.01. 15:53:48

@golyo1974: csak azt tudnak....de a szerzetesek...ill. apácák...ők merülnek el igazán a vallásban

golyo1974 2009.07.01. 15:55:16

@Dreamair: Én is behatóbb tanulmányokat fogok végezni vallás miértjéről-hogyanjáról.

Mokele-Mbembe 2009.07.01. 15:55:22

@golyo1974: Kézcsókom. Áldozásról nem megfeledkezni!

SaveMyShoes 2009.07.01. 15:55:36

@golyo1974: nemá, itthagyol egyedül ezzel a sok... hittárssal??? jó térdeplést! :DDD

SaveMyShoes 2009.07.01. 15:58:18

@Dreamair: óóó igen, Dream tanárúr, elfelejtettem eccermár tartott nekem biológia korrepetálást... mostmeg ez a matek... :D

Dreamair 2009.07.01. 15:59:26

@v524: biológia? jaaa...rémlik valami a csigával kapcsolatban...
matekban meg nem vagyok jó...

SaveMyShoes 2009.07.01. 16:03:13

@Dreamair:csiga, biza :D, matekban énse, ezér nem számolom őket... ;)

Dreamair 2009.07.01. 16:06:40

@v524: a csiga az a nedves valami, nem?

Dreamair 2009.07.01. 16:09:46

@v524: én eddig csak nedveset láttam...lehet én tudok valamit:))

SaveMyShoes 2009.07.01. 16:11:59

@Dreamair: ezek szerint én is tudhatok valamit, én is csak nedveset láttam... ;)

Dreamair 2009.07.01. 16:15:56

@v524: hmmm...az előbb mondtad, hogy még nem az..e.zek szerint pont akkor láttál egy szárazat...:)

SaveMyShoes 2009.07.01. 16:17:32

@Dreamair: azt ami jelenleg nem nedves... azt jelenleg nem látom... az amit láttam.. na az nedves volt! :P

Dreamair 2009.07.01. 16:19:46

@v524: értem..most mondjuk én sem látok csigát...szóval nem zárom ki, hogy van nem nedves...de amit eddig láttam, az nedves volt... szóval ebből azt a következtetést vonom le, hogy minden csiga nedves

DragonZ 2009.07.01. 16:21:30

@golyo1974: Örülök. :DDD

@v524: lehetünk hittársak, vagy erről már lecsúsztam? ;) :)

DragonZ 2009.07.01. 16:22:43

@v524: esetleg segíthetek ezen a "problémán"? ;) :)

Dreamair 2009.07.01. 16:23:42

@DragonZ: miért ne lehetnél? most irta, hogy sok hittársa van

SaveMyShoes 2009.07.01. 16:29:32

@DragonZ: kisujjamat nyújtom aszt má egész kezem kell?? mohó fiatalok... :DD

SaveMyShoes 2009.07.01. 16:30:30

@Dreamair: ... és mivel magácska is hittárs (lásd fentebb) így Dragon és Dream is hittársak lehetnek... nemdebár??????? :DDDD

DragonZ 2009.07.01. 16:47:59

@v524: nem a kisujjadról, meg a kezedről, volt szó, hanem a csigá(d)ról, ami nem elég nedves, vagy mi. :DDD

De beérem a kisujjaddal is. :)

DragonZ 2009.07.01. 16:50:45

@v524: amennyiben az egy templom, több bejárat dologról van szó, és mi ketten két különböző bejáratot használunk adott időpillanatban, akkor igen. :DDD

Egyéb értelemben nem erőltetném túl a dolgot. :D

SaveMyShoes 2009.07.01. 16:53:02

@DragonZ: csiga, templom.... bijológija és hittan volt. kiforgassák itten az ember lyányának szójit!!! :DD

SaveMyShoes 2009.07.01. 16:53:34

Ez van amikor nincs poszt! :)

DragonZ 2009.07.01. 17:03:44

@v524: csinálhatnánk mást is amikor nincs poszt. mondjuk ez a csigás dolog érdekes lehet. :DDD

SaveMyShoes 2009.07.01. 17:07:47

@DragonZ: ebben Dream tanár úr a szaktekintély, engem is látod ő korrepetál! :DDDDDD

golyo1974 2009.07.01. 17:08:02

@DragonZ: Na már csigáztok, ahogy kilépek az ajtón....cccc Az én csigám soha nem száraz :-D Főleg most, viszem fürdeni, nagyon melege van :-)

DragonZ 2009.07.01. 17:09:19

@v524: akkor esetleg Te továbbadhatnád a tanultakat nekem. :DDD

@golyo1974: és te fürdeted, vagy más? nem mind1. :DDD

golyo1974 2009.07.01. 17:10:58

@DragonZ: Most per pill. én, este a hittárs fogja, elviszem hozzá, megmutatom neki :-) Biztosan szeretni fogja, olyan aranyos :-D

DragonZ 2009.07.01. 17:13:13

@golyo1974: egy nap kétszer is fürdik? de jó nekije. :DDD

golyo1974 2009.07.01. 17:14:17

@DragonZ: Sőt éjjel is berakom a medencébe, had bámulja a csillagokat és a holdat :-)

SaveMyShoes 2009.07.01. 17:15:59

@golyo1974:vigyázzzá, belene fujjon! aszt majd mehet érte az úszómester!! :)

golyo1974 2009.07.01. 17:18:34

@v524: Ott fog "állni" mellette ezt már lezsíroztam vele :-P

DragonZ 2009.07.01. 17:22:40

@golyo1974: hát hiába, aki megteheti, hogy medence, meg minden ... :DDDD
És a hittárs is meg az úszómester is csigázni fog? :)

golyo1974 2009.07.01. 17:24:03

@DragonZ: Másodállásban úszómester, tudod nem fizetnek elég jól a plébánián..

golyo1974 2009.07.01. 17:29:48

NA megyek is fürdetni, itt az idő....

golyo1974 2009.07.02. 07:28:27

Na szép jó reggelt hittársaim :-DDD

golyo1974 2009.07.02. 08:10:46

@Anthony - awkward silence: Én most jöttem a templomból lemaradtam valamiről?

Mourinho már nem a király 2009.07.02. 08:41:19

@golyo1974: Jah, nem emlékszel semmire?
Vagy gyónni voltál, az meg ugye titok? Az a baj, h. tegnap megígérted a sztorit, mostmár el kell mondani bármi történt is.

golyo1974 2009.07.02. 08:51:47

@Anthony - awkward silence: Hát a csigámat a hittestvérem ötször megnézte, nagyon tetszett neki :-)Csak egy órát tudtunk aludni, annyira el voltunk foglalva az imátkozással, felkent a falra, öt Ikon figyel most a templomban :-)) A reggeli imátság sem maradhatott el természetesen, a napfelkelte fényeiben még jobban lehet áldozni :-P

FritzTata 2009.07.02. 09:11:41

jó reggelt mindenkinek :-)

golyo1974 2009.07.02. 09:21:20

@FritzTata: Jé te még élsz? Munka hőse :-D

SaveMyShoes 2009.07.02. 09:28:35

@golyo1974: ne monnnyá má illlyeneket előttem, baszod... kurvarég volt már nekem vasárnap... :DDD


@FritzTata: jóóóóóó reggggelt! :)

FritzTata 2009.07.02. 09:30:14

@golyo1974: izé, őszintén szólva tegnap csajoztam, nem dolgoztam :-)

SaveMyShoes 2009.07.02. 09:34:59

@FritzTata: hál istennek, már kezdtünk megijedni!!!!!! :DD

golyo1974 2009.07.02. 09:36:03

@v524: hát baszod, tényleg kurva régen volt vasárnap, lassan mehetsz a kolostorba apácának... Szegényke, de helyetted is imátkoztam tegnap jó?@FritzTata: a tegnapi nap ilyen volt úgy látszik, az időjárás tette biztosan :-) És összejött legalább egy pici imácska? :-P

FritzTata 2009.07.02. 10:02:43

@golyo1974: uriember erről nem nyilatkozik ;-)

golyo1974 2009.07.02. 10:06:23

@FritzTata: Akkor te simány nyilatkozni fogsz fbm :-D Na ki a farbával!!!! Ha nem hisztizni fogok ám!!!!

DragonZ 2009.07.02. 10:26:48

sziasztok!

@v524: miért nem mondtad? imádkozhattunk volna. :DDD

@golyo1974: ahhoz képest, hogy mennyit imádkoztál, meg milyen keveset aludtál, elég virgonc vagy kommentelés terén. ;) :)

Dreamair 2009.07.02. 10:36:20

itt vagyok kedves csigák, apácák, szerzetesek, és egyéb más lények

golyo1974 2009.07.02. 11:30:58

@DragonZ: Jah pörgök mint a búgócsiga :-D

Dreamair 2009.07.02. 11:42:45

@golyo1974: azt hiszem egyéb más lény vagyok, de még nem tudtam beazonosítni magam a binominális nomenklatura alapján

SaveMyShoes 2009.07.02. 12:16:26

@DragonZ: nem vagy egy gondolatolvasó!!? :DD

DragonZ 2009.07.02. 12:24:38

@v524: az sajna még nem, de már képzem magam. :DDD
De csak szólj nyugodtan, ha közös imádkozásra vágysz. ;) :)
Ja és rágondolni nem ér, azt még nem tudom megfejteni. :D

Mokele-Mbembe 2009.07.02. 12:35:24

Yóreggelt a kedves hitbuzgó gyülekezetnek. Tényleg nem akar senki postot írni?

golyo1974 2009.07.02. 12:37:13

@Mokele-Mbembe: Én sajnos, csak a templomról a hittársamról tudnék most még írni, de ez nem az az oldal, meg kurva meleg van....

Dreamair 2009.07.02. 12:40:42

@v524: szóval, szép, okos, kívánatos?

@Eszter, aki nem ír kommentet: üdv..a pokolban

@golyo1974: jobb egy kurva meleg, mint egy meleg kurva:))

golyo1974 2009.07.02. 12:42:55

@Dreamair: Nézőpont kérdése :) Megyek imátkozni mindjárt....

Dreamair 2009.07.02. 12:52:19

@golyo1974: már megint imádkozol... tart egy csendes elmélyülést magadban inkább itt a gép előtt.

golyo1974 2009.07.02. 12:53:47

@Eszter, aki nem ír kommentet: Jaj de mennék veled én szívesen fbm.... De a tegnapi kimaradásom miatt nem próbálhatom meg :(

golyo1974 2009.07.02. 12:56:25

Nem imádkozom, hanem imáTkozom. A lelki üdvötökért elveszett lelkek!!!
@Eszter, aki nem ír kommentet: Tényleg mikor megyünk bulájba? Aug. első két hete nekem jó. Hozzád bármikor és veled és együtt :D

Eszter, aki nem ír kommentet 2009.07.02. 13:00:21

@golyo1974: szólj, ha jönnél és csinálunk egy görbe hétvégét! :)

golyo1974 2009.07.02. 13:15:12

@Eszter, aki nem ír kommentet: Már alig várom, legszívesebben már ma mennék, de hát fbm....

golyo1974 2009.07.02. 13:23:44

@Dreamair: Majd megbeszéljük, lehet csak lányos buli lesz (az elején :))

Dreamair 2009.07.02. 13:30:14

@golyo1974: :) na tessék, így számítson rátok az ember

Dreamair 2009.07.02. 13:34:20

@Eszter, aki nem ír kommentet: tzőled nem is vártam mást....tudom, hogy pikkelsz rám, mert kiderítettem rólad az igazságot::))))))

golyo1974 2009.07.02. 13:43:04

Na a fiúk megint a bányában dolgoznak... Nem, hogy minket szórakoztatnának :) Nyuszika maradunk magunknak....

Dreamair 2009.07.02. 13:44:08

@Eszter, aki nem ír kommentet: persze....cipőt mi? kinait....

@golyo1974: szerinted én nem vagyok az?

golyo1974 2009.07.02. 13:53:10

@Dreamair: Nem tudhatom, veled még nem imátkoztam :) Lehetsz eunok is :D

Dreamair 2009.07.02. 13:55:48

@Eszter, aki nem ír kommentet: most olvasok egy könyvet Feymann-ról. Neki azt tanították, hogy ha egy nőtől akar valamit, soha nem fizessen neki semmit, amíg a csaj meg nem mondja, hogy lefekszik-e vele.:)))

@golyo1974: nagy az esély rá, hogy nem is fogsz..:)szóval hinned kelll annak a pár száz tanúnak:)))

Eszter, aki nem ír kommentet 2009.07.02. 13:57:32

@Dreamair: ez az igazán érdekmentes barátság... :)

Dreamair 2009.07.02. 13:59:56

@Eszter, aki nem ír kommentet: barátság? én ezt dugásnak nevezném...és nem érdekmentesnek, hanem érzelemmentesnek

golyo1974 2009.07.02. 14:02:37

@Dreamair: pár száz tanu mi???? Jól van elhiszem, de tereld őket egy kupacba és együtt mondják egyszerre, hogy férfi vagy jó??

Dreamair 2009.07.02. 14:03:55

@golyo1974: az nem olyan egyszerű...szétszóródtak már az univerzumban:)))

Eszter, aki nem ír kommentet 2009.07.02. 14:06:17

@Dreamair: vagy szertefoszlottak, mikor felébredtél... :)

Dreamair 2009.07.02. 14:15:02

@Eszter, aki nem ír kommentet: hehehe...szeretnél te úgy szertefoszlani:)))

FritzTata 2009.07.02. 14:16:31

@Dreamair: hát a fasznak dugtad meg azt a csirkét a Nagykörúton a dugóban, és akkor nem lenne párszáz tanú rá...

SaveMyShoes 2009.07.02. 14:24:41

@FritzTata: nebasssz, az Dream tanárúr volt??? akkor én is tanusítom!!! :DDD
Már az is gyanús volt, hogy barinőt vitt a Tardabuliba, nadehogy a csirkés is ő volt, apám... ez egy állat... szerető... :DDDD

Dreamair 2009.07.02. 14:25:16

@FritzTata: nem csirke volt...de én sem azt mondtam, hogy mind a százat megdugtam:))))

Dreamair 2009.07.02. 14:26:00

@v524: te honnan tudod, hogy kit vittem? ott sem voltál?

SaveMyShoes 2009.07.02. 14:26:01

@golyo1974: @Eszter, aki nem ír kommentet: énisz mehetek cajbuliba??? lécilécilécike!!! nekem bármi, bármikor, bárhol jó!!! vagy ha nem, hát kisnyúl... :DDD

golyo1974 2009.07.02. 14:26:55

@v524: Téged viszünk ne aggódj.. Jáj már előre félek!! Három grácia mit fog művelni áááááááá

SaveMyShoes 2009.07.02. 14:27:22

@Dreamair: esztete te már nem fogod mettudni! :DD
ja, és a csigás dolgot még figyelembe se vettem... tiszta állatkert! :DD

FritzTata 2009.07.02. 14:28:35

@golyo1974: szóljatok, és megyek én is. Mondjuk mint nem is tudom, testőr vagy akármi :-)

SaveMyShoes 2009.07.02. 14:29:16

@golyo1974: küldjek referencijjjaanyagot??? :DDD

golyo1974 2009.07.02. 14:29:20

@v524: Ne hogy most valaki el kezdje emlegetni a lovakat........

SaveMyShoes 2009.07.02. 14:30:15

@FritzTata: TEST őr, mi??? :DD
előbb poszt PLÍZZZ!!!!

Dreamair 2009.07.02. 14:30:21

@v524: de tudom, hogy te nem voltál ott, mert ottan sirtál a tardán, hogy nem tudtál jönni..Golyónak meg ne higyj, meg főleg nem Eszternek, mert Ő egy olasz csizmáért odaadja mindenét. Golyó meg már a buli kezdetén hótton volt:)))

Teeeee..száraz csigás...vagy kakaós csigás

Dreamair 2009.07.02. 14:31:07

@FritzTata: te már csak őrködni lennél képes?:)

Dreamair 2009.07.02. 14:35:04

@golyo1974: hótton vótál a sok MVJ-től

golyo1974 2009.07.02. 14:36:13

@Dreamair: Ezt kikérem magamnak!!! Mindenre emlékszem!! Miről is volt szó? :D

golyo1974 2009.07.02. 14:39:13

@Dreamair: Nekem az MVJ nem jött be fbm...
@v524: Küld az anyagot hadd lássunk bebaszva :)

Dreamair 2009.07.02. 14:40:23

@golyo1974: te mást kértél ki magadnak...tudom, hogy nem voltál ittas...csak vicceltem

@Eszter, aki nem ír kommentet: jobban mondva te kérted ki, és mindnekivel megkóstoltattad:)))

SaveMyShoes 2009.07.02. 14:40:24

@Dreamair: válaszoltam - elszállt, faszom.. :((
namégecccer:
akkó mér kérdezi? én is olvastam a buláj utáni kommenteket, onnantudom, he! :DD

maradjunk a száraznál... remélem már nem soká... :DD kakaósat max étkezés céljára! :DDD

Dreamair 2009.07.02. 14:41:30

@v524: mert bééénnnaaaaaa vagy!!!!!!

akkro gyorsan nézz egy száraz csigát...ritkaságszámba megy

SaveMyShoes 2009.07.02. 14:42:30

@Dreamair: beismerem ehhez lehet, hogy béna vagyok... :)

SaveMyShoes 2009.07.02. 14:49:58

@Dreamair: deriválás! :) meg valami izé.. mogo... mongo... ja, megvan monogámia! :DDD

Dreamair 2009.07.02. 14:52:17

@v524: monogámia? az mi? spanyolul nem értek:)

SaveMyShoes 2009.07.02. 14:56:55

@Dreamair: nemááá, aszittem abból is tucc korrepetálni... esetleg akkor poli?? :DDD

Troppauer Hümér 2009.07.02. 15:09:56

Mivanmá? Ma nem lesz új post?

SaveMyShoes 2009.07.02. 15:13:22

@golyo1974: küttem!! for your eyes only!!! :DD

SaveMyShoes 2009.07.02. 15:15:55

@Dreamair: édes vagy, de abból felsőfokúm, mondhatnánk csúcsvégzettségem van!!! :DD

Dreamair 2009.07.02. 15:17:05

@v524: mitküttél? meg lehet tudni?

SaveMyShoes 2009.07.02. 15:17:23

@Troppauer Hümér: tegnapse vót!! golyo má hisztizett, no reakció, kezdggyed el teis, hátha... :)

Dreamair 2009.07.02. 15:18:55

@v524: édes? inkább sós lehetek..

SaveMyShoes 2009.07.02. 15:19:15

@Dreamair: lásd fejjjebbb... na, pedig aszittem figyelsz rám... ;)

SaveMyShoes 2009.07.02. 15:20:31

@Dreamair: igyál ananászlét, tényleg segít! :DDDDDD

Dreamair 2009.07.02. 15:23:09

@v524: fejjebb sem láttam ,csak azt hogy küldeni fogsz
Ananászlé...abban nincs alkohol

golyo1974 2009.07.02. 15:26:17

@Dreamair: Női dolgok tudod ezek :) és Te ugye férfi vagy

SaveMyShoes 2009.07.02. 15:30:38

@Dreamair: francia leckéhez nem kell alkohol!!! :D
különbenmeg v524 14:29:16 + golyo1974 14:39:43
:P :P :P

Dreamair 2009.07.02. 15:32:59

@v524: miazaza izé....osszam el?

SaveMyShoes 2009.07.02. 15:39:23

@Dreamair: háááát, ha csak arra vagy képes... osszad! :D

SaveMyShoes 2009.07.02. 15:41:45

@FritzTata: @DragonZ: basszátokmeg, meddig offfoljuk még széjjjel a blogot??? 300 kommentig???
posztot!!! most!!! ja, tudom varázsszó: fászombászmekkk!!!!:DDDDD

Dreamair 2009.07.02. 15:42:27

@v524: vagy ezek a méreteitek?

SaveMyShoes 2009.07.02. 15:43:29

@Dreamair: aha és ez még csak a fejem!!! :DDDD

golyo1974 2009.07.02. 15:45:58

@v524: Tudsz jobbat? Szórakoztatjuk magunkat :)

golyo1974 2009.07.02. 15:58:17

Tipliztem haza csákesz :P Még rátok nézek ám!!! Figyelek mint Pityke őrmester. Ez most honnan jutott eszembe nem tudom.... löpá

SaveMyShoes 2009.07.02. 16:04:00

@Dreamair: megadjam a plasztikás doki számát? :DD

SaveMyShoes 2009.07.02. 16:04:47

@golyo1974: vigyázzzá hazafele! :)

DragonZ 2009.07.02. 16:05:16

@v524: 400. :DDD
Nem tudom FritzTata mit tervez, de lehet összeszedem a gondolataimat, valami írás formájában.
Viszont nem szeretnék összecsapott posztot kiadni a kezemből, szóval nyugi. :D

Mokele-Mbembe 2009.07.02. 16:12:37

hegesszél, dragon, mert csak kapkodom a fejem, amikor betévedek ide. Nagyon nem bírnak már magukkal a hölgyek

SaveMyShoes 2009.07.02. 16:14:25

@Mokele-Mbembe: holláccteitt hölgyeket??? fbm!!! :DDD

Dreamair 2009.07.02. 16:15:43

@v524: én tökéletes vagyok

FritzTata 2009.07.02. 16:18:36

@Mokele-Mbembe: olyanok, mint a bagzó macskák, állandóan, csak nyervákolnak, baszod

SaveMyShoes 2009.07.02. 16:21:24

@Dreamair: perszehogyne... pont mint a képen?! :D

@FritzTata: fogd be a szájukat! tudodhogykell, nem???!! :P :P :P

SaveMyShoes 2009.07.02. 16:25:12

@FritzTata: dorombolnék én, ha lenne mitől... :)

Dreamair 2009.07.02. 16:27:11

@v524: az mi ott a melleden....az a fehér folt...tejbegríz?

SaveMyShoes 2009.07.02. 16:34:26

@Dreamair: jaja, jóllássa... szeretem a tejbegrízt... csak néha túl sok kerül a számba... :P :P :P :P :P

Dreamair 2009.07.02. 16:37:58

@v524: mer foga már nincsen, mi?...oszt kicsorog:)

SaveMyShoes 2009.07.02. 16:39:24

@Dreamair: ebben a korban... már a hamut is mamunak! :DDD

DragonZ 2009.07.02. 16:42:54

@v524: asszem ezen tudnék segíteni. ;) :)

@FritzTata: mikorra tervezel új posztot? csak azért kérdezem, mert nem akarom akkorra időzíteni az enyémet.

Dreamair 2009.07.02. 16:43:28

@v524: aha....nincs fogazás többé:)))

Mokele-Mbembe 2009.07.02. 16:45:14

@DragonZ: Jajistenem, mert itten akkora a postforgalom, hogy külön repülésirányító kell az ütközések elkerülése érdekében...

SaveMyShoes 2009.07.02. 16:48:26

@DragonZ: minis? a korommal járó fogatlanságon??!! :DD

@Dreamair: assosenemisvót!! :)

Mokele-Mbembe 2009.07.02. 16:51:37

@v524: dragon doromboltatni szeretne. Bár a helyében óvatos lennék, lévén az előbb tagadtad le, hogy hölgy volnál ;-)

Dreamair 2009.07.02. 16:54:18

@v524: most vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagyon öreg.

Egyik sem jó

@Mokele-Mbembe: nőnek nő, csak nem úrihölgy:))

golyo1974 2009.07.02. 16:56:17

Na mi van fiatalság? Rágurotok a barinőmre? Na majd szétcsapok köztetek :D

FritzTata 2009.07.02. 16:59:15

@DragonZ: ma nem hiszem, hogy lesz új poszt. Sok a meló, baszott szar kedvem van, és még egy elég kellemetlen beszélgetés is előttem áll otthon, úgyhogy nem hiszem, hogy lesz hozzá kedvem.

Szerintem írd meg nyugodtan a posztod, és publikáld, én meg majd igazodok, hogy ha csinálsz egyet és esetleg mégis írok valamit, akkor minimum 12 órával későbbre állítom az élesítést, és akkor nem lesz az, hogy 5 perc alatt lesz két új poszt. És mondjuk ezt vezessük be szabályként is a jövőre nézve és akkor nem lesz para :-)

SaveMyShoes 2009.07.02. 17:00:50

@Dreamair: köszönet tanárúrnak a magyarázatért, amely tökéletesen fedi a valóságot! :)

@Mokele-Mbembe: aszt baszdmeg hogyafaszba ellenőrizhetné hölgy vagyok-e??? he??! :DDD

Dreamair 2009.07.02. 17:01:12

@Mokele-Mbembe: hmmm...hiszek golyónak..neki bármit

FritzTata 2009.07.02. 17:01:50

@v524: persze, hogy tudom :-) Pont a múltkor kaptam meg, hogy túl sok nővel vagyok túl jóban. Pedig csak egy egyszerű mezei kisegér vagyok :-)

DragonZ 2009.07.02. 17:03:32

@v524: doromboltatnálak. ezen segítenék. ;) :)

@Mokele-Mbembe: bizton állíthatom, hogy az. :D

@FritzTata: ok.

Dreamair 2009.07.02. 17:04:42

@v524: kösöznöm..de hagyjuk a tanárurazást...ha te sem valgy hölgy, én sem vagyok úr:)

golyo1974 2009.07.02. 17:06:04

@FritzTata: Na aztán nehogy te is lehúzd a rolót mint feco.....

FritzTata 2009.07.02. 17:08:04

@golyo1974: nemnem. És különben is DragonZ-nek van admin joga, folytathatná, ha abbahagynám ;-) De nem akarom, csak kisebb magánéleti válságban vagyok, amit meg kellene oldanom, hogy egyensúlyba kerüljek magammal :-)

FritzTata 2009.07.02. 17:09:30

nah, elhúzok haza lassan, majd otthonról még rátok nézek, hogy ne rosszalkodjatok :-)

SaveMyShoes 2009.07.02. 17:20:20

@FritzTata: és ha rosszalkodunk elvered a fenekünket?? ;)

SaveMyShoes 2009.07.02. 17:21:37

@Dreamair: akkor hogyszólícccsam? a Dreamair olyan.... ecccrű... csigabűvölő?!?! :D

Dreamair 2009.07.02. 17:21:40

@v524: csak szeretnéd....:) kicsicsiga

golyo1974 2009.07.02. 17:21:43

@FritzTata: De azt azért remélem díjjazod, hogy a hozzászólásokkal már régen legyőzted Tardát :-DD

golyo1974 2009.07.02. 17:22:13

és lészem a 300-adik

golyo1974 2009.07.02. 17:25:13

Tarda 144 :-DDD pedig mi kevesebben vagyunk de aktívabbak, + hülyébbek is :-DD

SaveMyShoes 2009.07.02. 17:28:28

@golyo1974: főleg hüjjjébbbek!!! :DDD

SaveMyShoes 2009.07.02. 17:32:41

@Dreamair: hmmmm... még gondolkozom rajta, eddigi ismereteim alapján a Dream tanárúr-at tartottam megfelelőnek, de az neked nem tetszik (ne tiltakozz, tudom, hogy nem tetszik), egy másik elnevezés tekintetében több időt kell fordítanom az Ön tanulmányozására... ezt el is kezdem, majd közlöm Önnel az eredményt! így megfelel? ;)

Dreamair 2009.07.02. 17:35:13

@v524: nem tiltakozom...nem tetszik...tanulmányozni? mi vagyok én? vérkép?

SaveMyShoes 2009.07.02. 17:37:48

@Dreamair: akkor hogyafaszba döntsem el mineknevezzelek??? :DD

Dreamair 2009.07.02. 17:40:17

@v524: há honna tudnám én aztat?

SaveMyShoes 2009.07.02. 17:46:12

@Dreamair: akkó maracc Dreamair... nincs tanulmányozás - nincs új név. :P
engem szólíthat kicsicsigának! :)))

SaveMyShoes 2009.07.02. 17:51:42

@Dreamair: jo Dreamair, mos megsértőtttem! :P
elis mék haza.
csokok mindegykinek
v524 (nem kicsicsiga)

golyo1974 2009.07.02. 17:54:16

@v524: Jaj a csigám, erről jut eszembe :-D fürdetni kell....

golyo1974 2009.07.02. 18:10:35

@Dreamair: természetesen tejben-vajban

golyo1974 2009.07.03. 07:51:11

Kibaszottul kurvára de kegyetlenül szar reggelem volt-van!!! Nem hisztis vagyok, hanem pipa!!! Ajánlom, hogy legyen valami, mert felrobbanok!!!!

Mokele-Mbembe 2009.07.03. 08:46:24

Yóreggelt for evribadi

@golyo1974: nade golyónéni, mi ez a sistergés? Ki akasztott ki ennyire?

golyo1974 2009.07.03. 08:52:31

@Mokele-Mbembe: Az élet fbm!!!! Meg a hülye férjem...............ááááááááááá fasz férfiak!!!!

Dreamair 2009.07.03. 08:55:28

Szép napokat
@golyo1974: mi a baj golyónéni?

Mokele-Mbembe 2009.07.03. 09:04:06

@golyo1974: Ez utóbbi általánosító becsmérlést most megpróbálom nem magamra venni, betudom erős felindultságodnak, melyet levezethetsz, ha elsírod bánatodat itt a vállunkon

golyo1974 2009.07.03. 09:11:39

@Dreamair: @Mokele-Mbembe: A jelen lévők természetesen mindig kivételek!!!! brühühühühühühühühühühüühühühühü váll brühühühühühühühühühü

golyo1974 2009.07.03. 09:23:15

@Dreamair: Még brühühühühühühühühühü

Dreamair 2009.07.03. 09:24:51

@golyo1974: vár...pólót cserélek...:)

Troppauer Hümér 2009.07.03. 09:26:12

@golyo1974: Ne ríjjá, he! Nesze itt egy zsebkendő, türüjjed meg a szemedet, mert kezdesz homályosan látni a könnyektől!

DragonZ 2009.07.03. 09:30:37

Sziasztok!

Ne ríjjá Golyó néni van olvasnivaló már vagy másfél órája, csak basztatok megnézni és itt hisztiztek fbm. :)

Szóval nem rinyálni, hanem olvasni, basszátok meg!
:)

DragonZ 2009.07.03. 09:45:02

De csendbe lettetek. :D
süti beállítások módosítása