HTML

Suhanc- és jelenkorunk szösszenetei

Tardai gyüttmentek és Sohaország olvasóinak apróbb szösszenetei, melyben megmutatjuk, hogy régebben mennyire voltunk állatok vagy rosszabb esetben még ma is mennyire állatok vagyunk. Ez a blog önmagában nem állja meg a helyét, nem rólam és a történetekről szól, hanem rólunk, akik a posztokat és a kommenteket írjuk, tehát olvassátok a kommenteket is, néha nagyobb állatokra leltek, mint én vagyok.

Friss topikok

  • szögyi (törölt): @FritzTata: Gondolom ez ideillik: urbanista.blog.hu/2009/08/06/az_onkormanyzat_mint_termeszetes_e... (2009.08.06. 22:19) Városi akadályverseny
  • DragonZ: @golyo1974: szerintem elég egy másik pasira áttérned. :) ha már a jelenlevők kivételek ... ;) :) (2009.07.15. 16:28) Részegek védőszentje...
  • Dreamair: @FritzTata: nem ismerem (2009.07.07. 11:13) Ugrájjá'
  • FritzTata: @v524: tévedsz... :-) (2009.07.06. 11:13) Tankör kirándulás 1. rész
  • ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: @DragonZ: csapatrombolo rendezvenyeken sajnos kiderul, hogy azert a rendszergizdak meg nem az igaz... (2009.07.05. 01:21) Csapatépítés

Részegek védőszentje...

2009.07.09. 12:21 FritzTata

Ha már a részegek védőszentjéről esett szó, akkor néhány apró szösszenet következzék most.

Főiskolán a klubban minden szerdán buli volt. Ez gyakorlatilag azt jelentette, hogy aki nem a tüc-tüc zenét favorizálta, az jelen volt. Kisbarátaimmal én is törzsvendég voltam természetesen, és még természetesebben ez szinte mindig ocsmányrészegségig fajult. Mivel a klub nem volt túl messze a kolesztól (gyakorlatilag maximum 300 méter), ezért túl sok baleset nem történt, ha az ember útközben megpihent valahol, előbb-utóbb valaki összeszedte, és ha már a koleszba értünk, akkor minimum fedett helyen tudtunk aludni.

Na de történt egyszer, hogy az ocsmánykodást a szokásosnál is jobban sikerült elrontanunk, ami azt jelenti, hogy Jocó, Robika és én is gyakorlatilag csak négykézláb mertünk közlekedni.

Mivel másnap valami programunk volt, ami a sulitól messzebb volt, nem a koleszt választottuk hálóhelyül, hanem hogy Jocó albérletében fogunk mindhárman aludni, ami gyalog cirka egy óra, a mi állapotunkban meg minimum Kinizsi 100-as szintidővel modellezhető távolságra volt található.

Robink kitalálta, hogy gyalogoljon akinek hat anyja van, hívjunk taxit. Miután ellenőriztük hármunk közös anyagi helyzetét arra jutottunk, hogy ha azt összetesszük amink van, akkor a taxi kijön belőle, de azon kívül már semmi.

Taxi megjön, Jocinak odaadtuk minden pénzünket, ő ült előre, bár hármunk közül ő volt a legrészegebb, de a logikát már ne kérdezzétek miért. Ahogy közeledtünk a célhoz, Józsi hátrafordult és "odasúgta" nekünk (gyk. üvöltött):

- Srácok, fizessen a faszom, ha lassít a taxi, kiugrunk a kocsiból és elfutunk, jó?

A taxis csávóból annyit láttunk, hogy rázkódik a válla, ahogy visszafojtja a röhögést, mi meg csak néztünk egymásra bután, hogy Joci mászni is elig bír, nemhogy futni.

Időközben a taxi megálláshoz készülődött, Joci meghúzta a kilincset és tényleg kiugrott a kocsiból. Pontosabban ez a következőképpen nézett ki: kocsi befordul az utcába, lassít, Joci ajtót kinyitja, jobb lábát kiteszi, testsúlyt ráhelyez, elrugaszkodik és egy kurva nagyot baszódik félig a kocsiban, félig a kocsi mellé, mert az övet elfelejtette kikapcsolni. Amekkorát esett, én simán azt hittem, hogy élve nem szedjük össze, de sikerült. Egy pici horzsolás nem volt rajta. Igaz, a taxi sem hiszem, hogy mehetett többel, mint 2 km/h. Az, hogy másnap nem volt olyan porcikája, ami ne fájt volna, már más lapra tartozik. A taxit persze kifizettük, de rendes volt a srác, miután kiröhögte magát, közölte velünk, hogy csak egy ezrest kell fizetnünk, aminél általában többe szokott kerülni a taxi.

A másik kis szösszenet velem esett meg. Egy kollégámmal és egyben barátommal megbeszéltük, hogy összejövünk nála egyik téli péntek este kb 10-en haverok, aztán iszogatunk, beszélgetünk és utánna megyünk bulizni. Van nála otthon 8 üveg pezsgő, én vigyek hozzá redbullt, igyunk azt.  Ok.

Meló után hazamentem, fürcsi, átöltözés, taxit hívtam meg a srácot, hogy most indulok, fél óra és ott vagyok. Ok, menjek, de csak 4-en leszünk, mert a többiek lemondták. Mondtam, hogy semmi gond, max kicsit jobban be leszünk állva, mint egyébként.

Odaértem, neki is álltunk iszogatni. Egy üveg pezsgőnél tartottunk, amikor csörög a telefonja, az egyik maradék hívta, hogy ő mégsem tud jönni, mert a pulya meg asszonya belázasodott. Fasza, akkor már tuti a részegség, de no para, Attila jön úgyis.

Este 9-kor utolsó srác sehol, mifasz van vele, csörögjünk már rá. Ok, rácsörgés, nagy nehezen felveszi a telefont.

- Attila, hol a faszban vagy?
- Debrecenben.
- ????
- hát, azt hittem a buli elmarad, úgyhogy unokatesómmal eljöttünk Debrecenbe bulizni.
- Menj a picsába, szólhattál volna.

Telefon lerak, Lacival iszogattunk, meg beszélgettünk tovább. Este 11-ig eljutottunk ketten 4 üveg pezsgőig, nem kicsit baszott fejbe minket, de pörögtünk ezerrel.

Na jó, taxit hívtunk, irány Tata, kedvelt szórakozóhelyünk. Erről a helyről a következőket érdemes tudni: táncolós zene, átlagéletkor 30, iszonyatosan jó bulik, de inkább a 30-40-es korosztálynak. Tehát mi ketten az átlagot alulról értük csak el (Laci akkor volt 26 éves, én 29, tavalyelőtti a történet). Odaérve rendeltünk közösen még egy üveg pezsgőt meg redbullt, és ott folytattuk, ahol abbahagytuk, ittunk tovább.

Mivel Laci egyedülálló volt, és egyébként is alfahím kategória, tehát akinek volt tömhető lukja, és különbözött a nemi szerve a miénktől, azt potenciális hálótársnak gondolta, ezért természetesen csajozósnak indult az este részéről. A hely miatt meg simán mindenkinek azt hazudta, hogy 32 éves. Ezzel sok gond nem is volt, össze is gabalyodott valami kislánnyal, akiről később kiderült, hogy valójában is 32 éves és 4 kolléganőjével van a helyszínen, csajos bulit tartanak. Én, mivel Lacinkat nem nagyon lehetett levakarni a kishölgyről, más társaság után néztem, és mivel nagyjából a baráti társaságom háromnegyede oda jár bulizni, találtam is ismerősöket, konkrétan 3 kosaras csapattársat. Józsiékkal iszogattunk ott, amikor nekem elfogyott a pezsgőm, nekik meg amit ittak. Persze hogy menjünk a pulthoz inni, és hát nekem kéne kérnem, mivel az egyik unokaöcsém ott melózik, nem kell órákig sorban állni, kapom a piát soron kívül, Józsi fizet. Oké, indulás. Józsival beálltunk a pulthoz, unokaöcsi már kérdezi is, hogy mit kérünk. Mondom kérek 3 gintonicot meg egy mojitot. Józsi néz rám furcsán:

- Te hülye vagy? Ne égessél már!
- Mert?
- 9 gintonic meg 3 mojito...
- ööööööö.... Hát, hallottad.

Innentől éreztem, hogy fingom sincs, hogy fogok innen hazajutni, de a teleport majd megsegít.

Unokaöcsémről még azt kell tudni, hogy mivel rokon vagyok, vagy mi a picsa, ezért kicsit sajátosan értelmezi a koktélok és egyebek keverési arányait esetemben, ami azt jelenti, hogy minimum 2-szeres az alkoholtartalma az előirtaknak, de szerintem ebben az esetben inkább tiszta bacardit kaptam egy kis szódával, hogy legyen benne valami szénsav is.

A másik dolog, hogy ha az ember ezzel a három hülyével áll le inni, akkor mese nincs, a sebességet ők diktálják. 3 adag pia per fő az meg max fél óra, ha tetszik, ha nem. Ebből adódóan én fél óra múlva be voltam állva mint a szög. Arra a kérdésre, hogy fiú vagyok-e vagy lány, csak azért tudtam magabiztosan "fiú"-val válaszolni, hogy a nőket néztem meg, és biztos voltam benne, hogy nem vagyok leszbikus.

A hely sajnos hajnali 2 körül bezár, Laci is jött felém, hogy mindjárt zárnak, ők meg átmennek az új szerzeménnyel és a kolléganőkkel egy közeli diszkóba, menjek már én is, mert hogy egyedül nem bír 5 nőt szórakoztatni, meg különben is. Jó, megyek.

Elindultunk, a diszkó tényleg kb 10 perc, semmi gond, a hidegben még kicsit józanodik is az ember. Én próbáltam a 4 hölgyet szóval tartani, mivel Laci és aktuális szíve választottja mindig lemaradoztak, hogy egymás szájába köpködjenek kicsit.

Diszkóhoz odaértünk, királyság volt, mert az egyik csaj ismerte a portásokat, így a belépést megúsztuk ingyen. Bementünk, Laci egyből mondta, hogy rendel egy üveg pezsgőt, igyunk még. Én annyira már nem sok mindent tudtam hozzátenni a kérdéshez, meg különben is nekem szerintem nagyjából már tökmindegy volt, hogy mennyi szeszt iszok még, úgyhogy jöhet.

A pezsgő elég hamar elfogyott, menjünk táncolni. A gond az velem, ha sokat iszok, akkor nálam a következő fázisok vannak:

- józanul csak dumálok és táncolok normálisan
- spiccesen kicsit többet dumálok és még mindig normálisan táncolok
- kicsit túllépve ezen vagy dumálok, vagy táncolok, de már kevésbé normálisan
- elérve azt a szintet, amikor már minden mindegy, nekiállok vetkőzni és asztal/pult/akármi tetején táncolni, rosszabb esetben rúdon pörögni vagy valami tök idegen nő ölében. Mióta benőtt a fejem lágya, azóta az alsónadrágot már magamon hagyom...

A fenti leírásból következik, hogy jóval az utolsó szint után voltam már. Mivel itt rúd nincs, ülőhely se nagyon, maradt a bárpult. Fasz tuggya miért, nem basztak le kettőt és raktak ki a hidegre, úgyhogy egy komplett chippendale showt bemutattam. Ja igen, a diszkóban az átlagéletkor szerintem max 20 volt, és csak azért nem 19, mert mi felhúztuk 1 évvel 6-an...

Buli vége után menjünk haza. Lacika meg farka hölgye már eltűntek, a 4 csaj hívott taxit, mentek Tatabányára, én meg ugye Tatán laktam. Segond, irány haza gyalog, még maradt egy kis pezsgő a második üvegből, az majd melegít.

Szerintem ezt nem kellett volna, mert beindult a teleport. A nagyobb gond abból adódott, hogy arra ébredtem, hogy valami kis harangjátékot játszanak mellettem. A harangjátékot hamar felismertem csukott szemmel is, az egyik óratorony játszik ilyet. És azzal még ebben az állapotban is tisztában voltam, hogy baszottul nem kéne hallanom a saját kis ágyikómból ezt a harangjátékot, szóval a teleportba valami hiba csúszott...

Szem kinyit, és viszonylag hamar rájöttem, mi a hiba: Tata központjában, az óratorony mellett aludtam egy padon, minusz 5-10 fokban, világos nappal van (reggel 9kor játszik a torony) és mindenki igyekszik a hétvégi bevásárlást intézni.

A részegek védőszentjéhez: se nátha, se tüdőgyulladás, még csak picit taknyos sem lettem, pedig minimum 4-5 órát biztos, hogy aludtam a padon...

107 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sztorizgatos.blog.hu/api/trackback/id/tr371236128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SaveMyShoes 2009.07.09. 13:56:24

@FritzTata: mingyá felírom a mennyiségeket, aszt ecccer kerüljünk egy buliba, rögtön kezdheted is a sót!!! :DDD

mostanáig dolgoztam... de ezért megérte!!! :))))

SaveMyShoes 2009.07.09. 13:58:22

@FritzTata: mingyá felírom a mennyiségeket, aszt ecccer kerüljünk egy buliba, rögtön kezdheted is a sót!!! :DDD

mostanáig dolgoztam... de ezért megérte!!! :))))

SaveMyShoes 2009.07.09. 14:01:45

Jaés, faszom az Internal Server Error-ba!!!!!!!!

golyo1974 2009.07.09. 14:15:13

@v524: Szia Nyuszifül, bakker megint belecsaptam a lecsóba fbm....

FritzTata 2009.07.09. 14:15:58

@v524: nyugi, ahogy nézem nem csak te, hanem én is, meg golyó is ezzel küzdött :-)

FritzTata 2009.07.09. 14:20:06

@v524: ugyanmár, telefonálni is tud égett kezekkel, tanúsítom :-)

golyo1974 2009.07.09. 14:23:44

@FritzTata: Ne moszeroljál be fbm :)))

golyo1974 2009.07.09. 14:24:04

@FritzTata: Ne moszeroljál be fbm :)))

golyo1974 2009.07.09. 14:24:14

@FritzTata: Ne moszeroljál be fbm :)))

Fernando Colombus 2009.07.09. 15:02:29

Szerintem ezek a sztorik megesnek mindenkivel, aztán utólag lehet gondolkozni, hogy a faszba lehet túlélni gennyes tüdőgyulladás nélkül azt, amikor az ember a karácsonyi bulihangulatot meglovagolva, miután a hóba beírta a nevét sárga filccel elkezd angyalkásat játszani (szigorúan nem az összefirkált részen), azt rájön hogy a hóból kurva jó kispárna hajtogatható, és ideje lenne hunyni is egyet...

Fernando Colombus 2009.07.09. 15:03:52

Szerintem ezek a sztorik megesnek mindenkivel, aztán utólag lehet gondolkozni, hogy a faszba lehet túlélni gennyes tüdőgyulladás nélkül azt, amikor az ember a karácsonyi bulihangulatot meglovagolva, miután a hóba beírta a nevét sárga filccel elkezd angyalkásat játszani (szigorúan nem az összefirkált részen), azt rájön hogy a hóból kurva jó kispárna hajtogatható, és ideje lenne hunyni is egyet...

DragonZ 2009.07.09. 15:47:39

na mi van, csak én vagyok itt monogám, mindenki poligám lett, hogy dupláz, meg tripláz? :DDD

Fernando Colombus 2009.07.09. 15:49:13

@DragonZ: rutintalanul nincs ctrl-c, így ha veszik veszik... úgyhogy internal 500as barátunknak adott újbóli küldés válasszal tényleg kapunk ennyit...ha valakinek nagyon nem tetszik, moderálással lehet törölni a duplikációkat...

FritzTata 2009.07.09. 16:01:11

Golyó: csak neked, csak most:

Dátum Oldalletöltés Látogatás Látogató Feed
Jul 08 317 83 48 26
Jul 07 474 76 42 19
Jul 06 502 87 44 8
Jul 05 71 33 22 9
Jul 04 32 19 13 6
Jul 03 607 79 52 9
Jul 02 622 106 56 10
Jul 01 502 115 55 14
Jun 30 416 125 65 13
Jun 29 756 150 85 12
Jun 28 108 50 27 7
Jun 27 94 39 25 6
Jun 26 385 104 55 15
Jun 25 498 82 58 7


nincs kedvem rendezni és értelmezni :-)

FritzTata 2009.07.09. 16:02:11

@Fernando Colombus: egy intim kérdés: a stílusból Fecore ismerék vala... Jól ismerém? A válasz elég privátban :-)

golyo1974 2009.07.09. 16:09:27

@FritzTata: fbm én ehhez hülye vagyok :) Mondjál már okosat plíz!!! melyik a melyik?

SaveMyShoes 2009.07.09. 16:15:14

@FritzTata: áááááá, Feco szted lenne ooooolyan hüjjje, hogy FErnando COlombusként jelenjen meg és már figyelgessen egy ideje??!!! :P :P :P

FritzTata 2009.07.09. 16:16:02

@golyo1974: ha jól emlékszem zsenge fiatalkorombl, amikor még próbáltam ilyeneket értelmezni, akkor téged a látogató, az az az utolsó előtti sor érdekel, az adja meg, hogy hány individuális gépről (vagy loginről, fasz tuggya hogy számol a blog.hu) nézték meg a blogot. Mondjuk ebben valszeg benne van az is, hogy én nézem céges laptopról, meg otthonrról is, szóval nem teljesen 100-as a lista, de közelítőleg megadja :-)

SaveMyShoes 2009.07.09. 16:18:05

@golyo1974: haaaj kissszívem: hátmonnnyuk:
Június 25-n 498 oldalletöltés történt 82 látogatás során 58 látogató áttalll 7 Feed-el (esztet nemtommmi)
VÁGOD??? :DDD

FritzTata 2009.07.09. 16:18:20

@v524: ez a kis betűjáték nekem fel se tűnt. De már régebben is élt bennem a gyanú, csak gondoltam most már rákérdezek :-)

SaveMyShoes 2009.07.09. 16:20:49

@FritzTata: lehet, hogy nekise.... :DDDD

DragonZ 2009.07.09. 16:24:20

@v524: nem olyan hülye, csak álruhában, illetve álnéven jár közöttünk, mint anno Mátyás király. Aki igazságos vala a mondák szerint, Feco meg szimplán csak kurva jó volt, de ez most mind1 is. :)
Mondjuk annyi ellentmondás van a helyzetben, hogy Mátyás még életében tett ilyeneket, Feco meg csak a "halála", vagyis a blogja bezárása óta tenné.
De lehet, hogy ő az, ki tudja?!?!?! Hát kérdezzük meg tőle. :DDD

Tisztelt Fernando Colombus, te vagy Feco???

golyo1974 2009.07.09. 20:40:10

Itt vagyok véreim :) Feco vagyok :DDD Ezt akartátok nem?

Troppauer Hümér 2009.07.10. 00:38:32

Baszki! Aszittem, hogy a teleportálás csak az én különleges képességem. Erre kiderül, hogy nemcsak én vagyok a szupermen...

golyo1974 2009.07.10. 07:43:32

Jó reggelt véreim :D

Dreamair 2009.07.10. 08:21:03

Szasztok!

Micsoda rejtélyek fbm..

golyo1974 2009.07.10. 08:33:29

@Dreamair: Szia Drágaszág, megint oknyomoznak :)

FritzTata 2009.07.10. 09:23:31

jó reggelt mindenkinek

golyo1974 2009.07.10. 09:32:43

@FritzTata: Már hiányoztál :P Hogy fogtok Ti nekem hiányozni három hétig.... fbm.... Már most elvonási tüneteim vannak :D Szerintem körözni fogok Széplak közelében egy netkávézóért :DDD

FritzTata 2009.07.10. 09:43:34

@golyo1974: látod, ezért nem megyek én olyan helyre, hol nincs belátható közelségben valamilyen internetelérés :-) btw válaszoltam :-)

SaveMyShoes 2009.07.10. 10:13:36

Mi lesz itt, senkise, faszom... én meg csak novemberben megyek szabacccságra! :DDD

FritzTata 2009.07.10. 10:16:55

@v524: nyugi, ha az megvigasztal, akkor nem tartom valószínűnek, hogy én mennék idén nyáron. Augusztusban talán 2 hosszú hétvége belefér, de sajnos egyébként tele vagyok melóval meg faszom határidőkkel, és hiába magyaráztam embereknek, hogy számítsanak arra, hogy augusztusban sokan mennek szabira, ez valahogy senkit sem érdekelt annyira...

SaveMyShoes 2009.07.10. 10:31:41

@FritzTata: édescsillagom, mér vígasztalna ha másnakis szar??? énnekem akkor jó, ha másnakis jó!! :DDDD

Dreamair 2009.07.10. 10:49:31

Hétfőtől nekem is szabi két hétig:)))

Troppauer Hümér 2009.07.10. 10:57:05

@FritzTata: Nekem is tele van a faszom a kurva határidőkkel. Miért van az, hogy mindenkinek minden tegnapelőttre kell? Tuti, hogy amint megkapja a megrendelő a cuccot, az az első dolga vele, hogy bebassza a fiókba, és elcsoszog szabadságra. Vagy már el is húzott jó messzire. Mindenesetre szeptemberig rá sem néz.

golyo1974 2009.07.10. 11:05:08

@FritzTata: Írtam Drágaszág!
@v524: Nyuszifül majd beszélünk :(
@Troppauer Hümér: Velem is ezt csinálják ne aggódj..
@Dreamair: Kis sünik meg jó helyen lesznek akkorra már :))

Dreamair 2009.07.10. 11:10:27

@golyo1974: kis sünik az állatkertben vannak tegnap estétől.:(

Dreamair 2009.07.10. 11:19:08

@golyo1974: voltunk dokibácsinál, mert az egyik nagyon rosszul lett. És doki azt mondta, hogy nagyon kicsik, és még tej kellene nekik... meg 24 órás felügyelet. mi nem tudtuk ez bevállalni, és ráadásul jövő hét elején el is megyünk, szóval a legjobb döntés az állatkert volt, mert ott figyelnek rájuk folyamatosan

golyo1974 2009.07.10. 11:21:14

@Dreamair: Óh Istenem, de megértelek titeket, jól döntöttetek. Nekik is jó helyük lesz ott... Szomorú vagyok....

Dreamair 2009.07.10. 11:28:03

@golyo1974: mindenki az...de pl előtte való éjszaka 1,5 órát aludtam, mert óránként etetni kellett, és így sem nézett ki túl jól..

golyo1974 2009.07.10. 11:33:41

@Dreamair: Mi lesz ha majd gyerkőcötök lesz? Azt is beviszitek ha nem bírjátok :DDD Vicc volt ám!!

Dreamair 2009.07.10. 11:48:22

@golyo1974: ááá...majd agyonütöm és elásom a kertben:))) ez is vicc volt

golyo1974 2009.07.10. 11:51:49

@Dreamair: és majd paradicsomokat is ültetsz rá mint a filmben?

Dreamair 2009.07.10. 11:56:01

@golyo1974: jaja..nem kell komposztálni egy évig

golyo1974 2009.07.10. 12:01:15

@Dreamair: Nem jut eszembe a film címe fbm... utolsó vacsora? Tudod, amikor elhívnak vacsorázni embereket a haverok és ha nem jön be nekik, megmérgezik.....

Dreamair 2009.07.10. 12:12:53

@golyo1974: fbm? be volt kapcsolva a webkamerám múlt héten?:)))

FritzTata 2009.07.10. 12:15:02

@Troppauer Hümér: hát nálunk ez úgy zajlik, hogy először mondanak egy határidőt, amit még a vezérigazgatónak is leriportálnak, majd kitalálják a feladatot, aztán én meg szopathatom meg stresszelhetem a programozókat vele, de hála istennek azt már elértem, hogy fentebbről csak hozzám jönnek a faszságokkal, őket hagyják dolgozni. Én meg úgy általában nem vagyok egy nehezen felingerelhető ember, szóval elmondják, tudomásul veszem és ezzel a lendülettel le is szarom :-)

FritzTata 2009.07.10. 12:18:47

tényleg, hőgyekutak. Mikor iszunk egyet? Mert vagy mostanában kéne, mielőtt mindenki elmegy mindenféle nyaralásra, vagy csak augusztus végén.

Én arra szavazok, hogy mostanában is meg augusztus végén is :-)

FritzTata 2009.07.10. 12:22:23

@golyo1974: válaszoltam :-)

golyo1974 2009.07.10. 15:36:08

@FritzTata: Széplakon fogok leledzeni Véreim. Telefonszámomat tudjátok, felhívtok, lejöttök az összes kocsmát ismerem :) Siófok - Széplak - Budaörs háromszög :DDD Mindenkit meghívok egy sörre vagy kettőre. Gyerek nem akadály :D

Troppauer Hümér 2009.07.13. 10:12:18

Helló!

Mivan? Mindenki szabadságra ment?

FritzTata 2009.07.13. 10:39:46

szép jó reggelt.

@Troppauer Hümér: én még melózok, de kibaszott hétfő reggel van még :-)

DragonZ 2009.07.13. 11:11:24

Sziasztok!

Én is melózok, meg hétfő van, és kurvára nem aludtam ki magam este.

A hétvégi szétesés után viszont már sikerült összeszedni magam. :)

SaveMyShoes 2009.07.13. 14:12:51

Fijjjukák... itt micsoda semmisevan!!! :DDD

FritzTata 2009.07.13. 16:28:15

@v524: pedig most tényleg :-) Legalábbis én. Meg is vagyok zakkanva, nem szoktam én ennyit dolgozni egy hónap alatt sem...

Mourinho már nem a király 2009.07.14. 11:03:45

@v524: itt naggyon csúnyán semmise van, nemjó ez így!!
@FritzTata: bazz, én is meg tudok lepődni néha, hogy tehúristen, mennyi munkát el tudok végezni egy nap alatt!! Ha a többi 20 munkanapon is ilyen aktív lennék tuti lenne vagy 2% GDP növekedés!

golyo1974 2009.07.14. 15:07:53

Nem mondjátok, hogy még nincs új post?? Itthon vagyxok fbm... fiam torokgyuszi játszik. mindjárt doktornéni... itthon leszek netközelben :) Fritz kapd be!!!!! :D

DragonZ 2009.07.14. 15:14:45

@golyo1974: dolgozok, nincs időm, meg ihletem (vagy kedvem) írni. Ha lesz, akkor tudni fogsz róla. :DDD

golyo1974 2009.07.14. 15:20:25

@DragonZ: Elszállt természetesen! Attól még dumálni lehet nem?

golyo1974 2009.07.14. 15:28:06

Miért is nem lepődök meg, hogy Siófokon előre köszönt mindenki? Igaz szigorúan hozzátettem, hogy itt a férjem teljesen konszolidált vagyok :D Áj de jó volt ismét kereokizni, és kurvára jó voltam, és a Demjénhez fel akartak vinni, de most mit csináljak vele? Hello szia Golyó vagyok és? Szóval hagytam a francba az egészet... Elfogyott a pénzünk, induljunk haza gyalog... jah... De közben találtunk egy vizipipás helyet. Hozta a csaj a cuccot, 1500.- kártyát elfogadsz? nem hát így jártál... kitipli... séta, hát nem megint kereokiznak valahol? Sajna megint ott kellett lennem egy ideig.... Utána fogtunk egy taxit a peti otthagyott zálognak amíg bement pénzért... De nagyon jó volt :P

golyo1974 2009.07.14. 15:31:30

@FritzTata: Jól van, ne kapd be! Sajnálom hogy dolgoznod kell ennyire, de tényleg.... ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

DragonZ 2009.07.14. 16:57:38

@golyo1974: persze lehet. de most az sem megy. :)

golyo1974 2009.07.14. 19:46:34

Nah gyerekek, szép napom volt ma, elköltöztettem a férjem, a fiam beteg, a lányom Balatonon és TELI VAN A TÖKÖM A VILÁGGAL............. De amúgy minden rendben :D megyek felkötöm magam.........

golyo1974 2009.07.15. 07:45:23

jó reggelt még élek

golyo1974 2009.07.15. 08:58:30

@Troppauer Hümér: pár vodka-hell csodákra képes :D

DragonZ 2009.07.15. 09:42:46

Sziasztok!

@golyo1974: Most akkor mi van veled? Miért költöztetted el a férjed?
Jobbulást az ifjoncnak, meg jó nyaralást a lányodnak.
Neked meg még néhány vodka hellt. :DDD

golyo1974 2009.07.15. 10:02:56

@DragonZ: Szerinted? Jobb neki máshol, mással.... Ennyi!! De nem gond. Most három hét szabi a gyerekekkel vagyok, minden ok lesz! Más is elvált már, nem halok bele :DD

DragonZ 2009.07.15. 10:17:58

@golyo1974: Ja, hogy váltok. Bakter. :(
Remélem is, hogy minden OK lesz! Ki fog énekelni a piálásnál? :DDD

@FritzTata: üdv. :)

FritzTata 2009.07.15. 10:21:26

@DragonZ: hát ha már mindenki kevésbé igényesre itta magát, akkor pl én ;-)

golyo1974 2009.07.15. 10:25:59

@DragonZ: Válni még nem, de hajszál.... Most jó a gyerekekkel és kész. Minden faszi..... tudjátok nem? De, nem hiszizek :D És énekelni fogok az tuti Drága, nem menekülsz :)

DragonZ 2009.07.15. 11:05:24

@FritzTata: :DD

@golyo1974: ne általánosítsunk kérem. ;) :)

Egy biztos, ti megússzátok, hogy én énekeljek. Asszem ez jobb is így mindenkinek. :D

golyo1974 2009.07.15. 11:51:20

@DragonZ: Ennél rosszabb nem lehet, énekelni fogsz Te is és kurva jó lesz :D

DragonZ 2009.07.15. 12:50:38

@golyo1974: azt ne akard, hogy én énekeljek. :D
Leginkább, mert nem tudok. Még otthon, a fürdőszobában sem szoktam ... féltem a csempét. :D

golyo1974 2009.07.15. 13:40:06

@DragonZ: Jól be van az betonozva :D Majd én tudom mikor fogsz énekelni velem :P

Troppauer Hümér 2009.07.15. 13:51:23

Én nem éneklek.
Ha mégis (ami max minden második szökőévben fordul elő), akkor az nem éneklés, hanem önfeledt ordibálás. Hadonászva ofkorsz.

SaveMyShoes 2009.07.15. 14:23:16

Ezé dolgozom faszán halálra magam??? Seholsemmiposzt??? Már ojjjjanrégen, hogy többnapos hullaszaga van a "Részegek védőszentjének"!!!!!!! :DDDD

Szombaton többen esküvőznek... esetleg nem ihleti meg az illetékeseket?? ;)

FritzTata 2009.07.15. 14:36:33

@v524: esküvő??? Ki az a hülye? :-)

SaveMyShoes 2009.07.15. 14:39:20

@FritzTata: én csak nézem, meg diszkréten elfordulva kuncogok... ja, meg jó ok volt rá, hogy vegyek egy új szépruhát!!!! :)))

golyo1974 2009.07.15. 14:53:38

@v524: Nyuszika eljössz velem esküvőre szombaton? Halál a komoly kérdés ám!!!!

SaveMyShoes 2009.07.15. 14:57:29

@golyo1974: Drágabogaram, én is megyek esküvőre (kollégásnőmé) és attól tartok nem ugyanarra ahová te! :)

Mokele-Mbembe 2009.07.15. 15:14:42

esküvő itt is, ott is...az emberiség soha nem tanul a hibáiból

Féltem Föld anyánkat

SaveMyShoes 2009.07.15. 15:21:32

@Mokele-Mbembe: az haggggyán, hogy esküdnek, de még szaporodnak is!!! fúúúújjjj :DDDD

DragonZ 2009.07.15. 15:39:29

@v524: én sem szaporodok fogságban. :DDD

golyo1974 2009.07.15. 15:42:32

Olyan hülyék vagytok :D a férjem szigorúan kisbetűvel, tudjátok mit mondott??? most engem akar őrlángon tartani........ ÉS INNENTŐL KEZDVE MENJEN MINDEN FÉRFI természetesen a jelenlévők kivételek a PICSÁBA!!!!! most hisztizek áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá lehet áttérek a nőkre

Mokele-Mbembe 2009.07.15. 16:05:35

@golyo1974: Nem lehetne csak fokozatosan? Először csak egy nő + egy pasi, hátha menet közben meggondolnád magad...

DragonZ 2009.07.15. 16:28:02

@golyo1974: szerintem elég egy másik pasira áttérned. :)
ha már a jelenlevők kivételek ... ;) :)
süti beállítások módosítása