HTML

Suhanc- és jelenkorunk szösszenetei

Tardai gyüttmentek és Sohaország olvasóinak apróbb szösszenetei, melyben megmutatjuk, hogy régebben mennyire voltunk állatok vagy rosszabb esetben még ma is mennyire állatok vagyunk. Ez a blog önmagában nem állja meg a helyét, nem rólam és a történetekről szól, hanem rólunk, akik a posztokat és a kommenteket írjuk, tehát olvassátok a kommenteket is, néha nagyobb állatokra leltek, mint én vagyok.

Friss topikok

  • szögyi (törölt): @FritzTata: Gondolom ez ideillik: urbanista.blog.hu/2009/08/06/az_onkormanyzat_mint_termeszetes_e... (2009.08.06. 22:19) Városi akadályverseny
  • DragonZ: @golyo1974: szerintem elég egy másik pasira áttérned. :) ha már a jelenlevők kivételek ... ;) :) (2009.07.15. 16:28) Részegek védőszentje...
  • Dreamair: @FritzTata: nem ismerem (2009.07.07. 11:13) Ugrájjá'
  • FritzTata: @v524: tévedsz... :-) (2009.07.06. 11:13) Tankör kirándulás 1. rész
  • ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: @DragonZ: csapatrombolo rendezvenyeken sajnos kiderul, hogy azert a rendszergizdak meg nem az igaz... (2009.07.05. 01:21) Csapatépítés

Városi akadályverseny

2009.07.07. 11:09 FritzTata

Mai kis történetünk megint csak a gólyatáborról fog szólni. Abban az időben még volt egy városi akadályverseny, amolyan "ismerd meg a várost" címszóval. Azért nem volt olyan durva, mint egy DILI-s kocsmatúra (majd írok arról is), de azért ez sem volt semmi. Legalábbis nekünk.

Az egész úgy indult, hogy volt kb 10 darab (pontos számra már nem emlékszem) helyszín, amit minden szaknak szépen körbe kellett járni. Na most, ezt úgy csinálták, hogy asszem 10 percenként indították a csapatokat, mi meg mint az egyik legkisebb szak, a vége felé kerültünk sorra.

Minden csapatnak adtak egy 5 literes kannában bort meg egyéb kellékeket egy szatyorban, hogy ezzel majd feladat lesz. Mivel nekünk még volt kb 1 óránk az indulásig, addig leheveredtünk a fűbe a kolesz előtt és beszélgettünk egymással meg a felsőbbévesekkel. De az a fránya bor meg csak ott volt, és majd kibökte a szemem. Ráadásul senki nem akarta bevállalni, hogy cipelje keresztül a városon. Ahogy az várható is volt, mi Antival kitaláltuk a tutit: igyuk meg, aztán majd ha szólnak, hogy kell, akkor valaki elrohan a Mátyásba venni egy újat, és addig sem kell cipelni. Mivel a helyszínek előre meg voltak adva, láttuk, hogy egy max 10 perces sétával a beszerzőkörút megvalósítható, úgyhogy probléma letudva, már járt is körbe a flakon. Mondanom sem kell, mivel időnk volt mint a tenger, és nekiálltunk 8-an a bornak, az 5 literből az indulásra már semmi sem maradt és a 8 emberből 3-an, akik kicsit több részt vállaltunk az ivásból, elérkeztünk a spicces állapot határára.

Amikor eljött az indulásunk ideje, akkor jött oda az egyik szervező, hogy na, akkor mérnöktanároknak indulás, megvan minden kellék nálatok? Hogyne, csak a bort ittuk meg, de majd veszünk újat.

Erre elkérték a kis füzetünket, amibe a pontokat írják, és beírták a plusz feladathoz, hogy idő: 0.00, pluszpont +50. Wtf? Kiderült, hogy arra voltak kíváncsiak, ki meddig cincálja magával a kannát, mikorra fogy el a nedű. Jól indultunk, max pontszám, és néztek is, hogy ez furcsa, a mérnöktanárok általában erre a feladatra nem kaptak pontot. Mi azért biztos, ami biztos igényeltünk még egy kanna bort, mert azért mégiscsak kurva szar 40 fokban folyadék nélkül útnak eredni.

Szóval jó hangulatban kelt útra kis csapatunk. 15 színjózan ember, meg 8 enyhén kapatos. Elérkeztünk az egyik nagy térre, első feladat. Fogjatok minél több galambot. Mivel ezen a téren található az az egyházi gimnázium, ahol volt alkalmam a gimnázium első két évében rontani a levegőt, mély és átfogó ismeretekkel rendelkeztem a galambokról is (egyik tanárunk légpuskával írtotta őket). A sok hülye már indult is galambot fogni, amikor én közbeszóltam:

- Ácsi, itt egy kurva galamb sincs.
- Kb 100 repked itt, nem látod?
- Azok balkáni gerlék, egy darab galamb nincs közöttük. Éntőlem rohangászhattok utánuk, de hogy galambot ezen a téren nem fogtok, az tuti.

Nah, itt is kaptunk 50 pluszpontot, a feladatra meg nullát. Innentől indult el a mérnöktanár kálvária, mindenhol csak pluszpontért indultunk, az eredeti feladat annyira nem is érdekelt már minket.

Következő állomás a sétálóutca vége. A feladat az viszonylag egyszerű volt, egy, az állomásvezetők által kiválasztott járókelő hölgynek valljon valaki szerelmet. Amit nem tudtak a mamlaszok, hogy kis csapatunkban már akkor is mélyen elbújva 4 alfahím volt található, szóval igazából semmi extrát nem kértek tőlünk. András el is vállalta a feladatot, kiválasztottak neki egy teljesen átlagos, kb 16 éves kislányt, aki az anyukájával volt. Andrisunk nagy levegő után odalépett anyukához:

- Csókolom, meg kell mondanom, hogy a kislánya nagyon csinos, de sajnos kicsit túl fiatal hozzám. Nekem meg itt azt mondták okos felsőbbévesek, hogy szerelmet kell neki vallanom. Őszintén szólva tisztában vagyok azzal, hogy mindenféle felesleges köröket futni tiszta időpocsékolás, és minden ilyen jellegű kapcsolat csak arról szól, hogy egy jót kefélhessünk.  Bár nem vagyok tisztában a magyar jogrenddel, de mintha 18 év alatti hölggyel létesítendő szexuális kapcsolat esetén az egyén és a gondviselő beleegyezése is szükséges lenne. Szóval megdughatom a kislányát?

Mindezt olyan fapofával adta elő (mégha alapvetően baromság is volt), hogy én az első mondatnál feküdtem le a földre, Anti kettőig bírta, az állomásvezető csak hápogott, a többi hülye meg nézett furcsán, hogy mi volt ebben a romantikus.

A legmeglepőbb az volt, hogy a kislány megadta a telefonszámát Andrisnak, anyuka meg megköszönte, hogy szereztünk neki egy jó napot :-)

Mivel romantikus nem volt a sztori, így csak valami minimális pontszámot kaptunk, de az 50 pluszpont az őszinteségért itt is befigyelt.

Továbbmenve kiderült, hogy behoztuk időben a következő társaságot, így várnunk kellett egy kicsit, amit ki is használtunk arra, hogy fejenként 3-4 deci borral felfrissítsük kiszáradt testünket, mielőtt a belvárosban, a polgármesteri hivatallal szemben lévő állomásra érkeznénk.

Amíg odasétáltunk, felsőseink közölték velünk, hogy sok jóra ne számítsunk, mivel itt villamosmérnökök vezetik az állomást, akik tudvalevőleg nem veszik semmibe se a mérnöktanarakat. Innentől kihívásnak éreztük, hogy megfeleljünk az elvárásoknak. A feladat az volt, hogy hozzunk mentolos és tejcsokis desszertet. A sok csaj már elkezdte nézni a térképet, hogy hol van a közelben valami cukrászda vagy édességbolt, amikor mondtuk, hogy a lófaszt, ide kocsma kell. Néztek bután, minek az, ott a borotok. Mondom nem arról van szó. A mentolos az mindig zöld csomagolásban van, a tejcsokis meg barnában. Egy zöldüveges meg egy barnaüveges kőbányait hozunk a srácoknak. Attól mondjuk nem fosnak meg friss sem lesz a lehelletük, de legalább nem fognak szomjazni. Meg is hoztuk a két üveg sört, gyerek nézett bután, hogy mi a tök, ismertük a feladatot? Mondtam, hogy nem, de kiindulva abból, hogy minden villamosmérnök alkoholista, biztos voltam abban, hogy nem sütit akarnak zabálni 40 fokban. Jól van, maxpontszám, mehetünk. Ácsi, és a pluszpont? Milyen pluszpont? Tök mindegy, de nekünk pluszpont kell. Csávó nézi a lapot, azt mondja, ti mérnöktanarak vagytok? Jah. Na, akkor ott van az a Zsiguli a tér túloldalán (kb 50 méterre), alsónadrágban odafut egy ember, meg vissza, akkor kaptok 10 pontot. Néztünk bután, hogy ebben mi a feladat? Hát, hogy meg meritek-e csinálni.

Antival néztünk egymásra, bólintottunk, mindketten szépen levettük a pólót, rövidgatyót, az alsónadrágnál kicsit vacilláltunk, de aztán minden mindegy alapon az is lekerült, majd "fusson a faszom, nem sportember vagyok, hanem informatikus" felkiáltással rágyújtottunk, és szépen elsétáltunk a Zsigáig meg vissza. Végülis csak cirka 50 ember állt a buszmegállóban, nem is beszélve a 4 sávos út nyújtotta hétköznap déli forgalomról és a 100 m-re lévő vasútállomásra igyekvőkről. Mi arra számítottunk, hogy megkergetnek, de egy öreg néni még meg is tapsolt minket a buszmegállóból.

Csávókám is nézett csak, hogy ti biztos, hogy mérnöktanarak vagytok? Azok hát. Na a lófaszt, este keressetek meg a gumikocsmában. Jó, ott leszünk. Ja, és plusz 50 pont. Király.

Következő állomás a virágpiac. Geci feladat, ember feküdjön fel a padra, szájába tölcsér, azon át minél több vizet igyon meg 3 perc alatt. Ó, ez az én feladatom, inni tudok, igaz a vízben nincs alkohol, meg abban basznak a halak is, de hát mi bajom lehet tőle. 6 darab 3 decis pohár víz után feladtam, ezzel is második lettem a listán, de a gond csak ekkor jött. Ahogy ültem fel fekvő helyzetben, az egyik szaktársamat, aki volt olyan botor, hogy velem szemben állt, sikerült nagyjából tetőtől talpig végighánynom. Csávókám így járt, én meg már rohantam is az állomásvezetőhöz, hogy kérek minimum 10 pontot, mert hogy én nem csak megittam a vizet, hanem egy részét vissza is adtam, a gyerek ruhájából kifacsarhatják, csak vigyázzanak a répára.

Ezután mentünk tovább, a Szigetre, ott van valami medence meg emlékmű. Feladat tartsunk tengerésztemetést a medencében. Fingunk nem volt, hogy az milyen, megfogtuk az állomásvezetőt 6-an, vízszintesbe emeltük, berohantunk a medencébe vele, majd belebasztuk a vízbe. Ámen. Se pluszpontot, se normált nem kaptunk, de legalább röhögtünk a fiatalember arcán egy jót.

Ezután útba esett a Mátyás pince, és mivel kezdett a hangulat leülni egy kicsit, ezért gyorsan betértünk oda, hogy egy kis borutánpótlásra leljünk, de mivel ez egy kocsma, sikerült még némi jégert is magunkhoz venni, úgyhogy a következő állomásokra már nélkülünk ment a csapat tovább, mi meg visszateleportáltunk a koleszba.

149 komment

Címkék: verseny főiskola gólyatábor akadály

A bejegyzés trackback címe:

https://sztorizgatos.blog.hu/api/trackback/id/tr891231513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

golyo1974 2009.07.07. 15:28:09

@Dreamair: Jaj már fiúkák!!! Mos akkor ki csinálja a feszkót?? Mindenkit imádunk!!!! Minket is imádtok teljesen jól működik a hitközséggünk :D Hajrá kommuna :P

Dreamair 2009.07.07. 15:30:37

@golyo1974: de ugye fiúknak nem kell fiúkkal?:)))

SaveMyShoes 2009.07.07. 15:32:12

@Dreamair: csak ha jólesik és nem szalad el a másik fél!!! :DDDDDDDDD

Dreamair 2009.07.07. 15:33:02

@v524: én szaladok, amíg bírok...

golyo1974 2009.07.07. 15:33:28

@Dreamair: Hát ez melegség kérdése. Én semminek nem vagyok az elrontója :) Főleg a szexnek... Ha ti akarjátok egymást mi szabad utat adunk a szerelmetek kibimbózásához :)

Dreamair 2009.07.07. 15:36:25

@golyo1974: én maradok a hagyományos leosztásnál...:)

golyo1974 2009.07.07. 15:38:24

@Dreamair: Pedig milyen szép látvány két szőrős férfi test egymásba fonódva ....... jájájájájájájáájáj
Na lapozzunk.......
Én már úgy is tiplizek, holnap ha még élek jövök. Csók-puszika

Dreamair 2009.07.07. 15:39:46

@golyo1974: boaaa...boaaaa....róka....róka... sokkal szebb, két szőrös női test egymásba fonódva:)))

golyo1974 2009.07.07. 15:42:12

@Dreamair: A nők nem szőrösek, legalább is itt a kommunában az tuti :)

Dreamair 2009.07.07. 15:44:40

@golyo1974: rajtad is paróka van? akkor nem vagyok egyedül.. v524..nagoyn szőrös...nézd meg a képét itt a zindán...még a mellén is szőr van:)

Dreamair 2009.07.07. 15:46:39

@FritzTata: jaja...Siófokon...vagy Budaörsön?

Dreamair 2009.07.07. 15:50:15

@golyo1974: ne akard Fritz fantáziájára bízni:)))

golyo1974 2009.07.07. 15:54:41

@Dreamair: Azt gondoljátok amit akartok fiúkák, az igazság odaát van, soha nem fogjátok megtudni :)

Dreamair 2009.07.07. 15:55:30

@golyo1974: majd elmondja v524 privátban...minden részletet megoszt velünk...sőt ír egy posztot róla..

golyo1974 2009.07.07. 15:56:18

@Dreamair: Itt lehet privizni? Miért ez nem az?

Dreamair 2009.07.07. 15:57:05

@golyo1974: lehet bizony...ne tudd meg mi megy itt a háttérben:))

SaveMyShoes 2009.07.07. 15:59:38

@Dreamair: az nem szőőőőr, Te ornitológus, hanem toll... a hátamról... csak azt nem tudom anygyal-e vagyok, vagy csak madár... mindkettőnek néztek már!!! :DD

Dreamair 2009.07.07. 16:02:07

@v524: hmmm...angyal tuti nem:) már ne haragudj..az angyalok nem hogy nem poligámok, de még monogámok sem

DragonZ 2009.07.07. 16:23:47

@golyo1974: naná, hogy szeretlek. :DDD

@Dreamair: a rosszakat is nagyon szeretem, nem csak a jókat. :DDD

SaveMyShoes 2009.07.07. 16:26:10

@Dreamair: áááá, én csak ugatós kutya vagyok... nem harapok... einstandoltak, nincs több poligami :D

Dreamair 2009.07.07. 16:29:01

@v524: komolyan... ki volt a szerencsés? és azért nem harapsz, mert már nincs fogad?:)))

SaveMyShoes 2009.07.07. 16:30:42

@Dreamair: az 1/3-d, de nem kiabálom el, kituggggya meddig bírja(bírom):)
a fogazást múltkor a tejbegríznél kitárgyaltuk... ebben a korban! :)

Dreamair 2009.07.07. 16:31:55

@v524: szegényke...és Ő tudja már, hogy egyedül kell megküzdenie veled?

FritzTata 2009.07.07. 16:35:54

@v524: soha ne mond hogy soha... :-)

SaveMyShoes 2009.07.07. 16:44:03

@Dreamair: ja, ő az aki ezt akarja... :)

@FritzTata: mérmikor mondtam én ijjjjet??? SOHAse! :)

Dreamair 2009.07.07. 16:45:18

@v524: milyen önző..kisajátít

SaveMyShoes 2009.07.07. 16:59:06

@Dreamair: az emlékem tovább él a polikban! :DD

SaveMyShoes 2009.07.07. 17:12:54

@Dreamair: akár az is... ki tud kiigazodni ezeken a polikon... izé palikon... :DD

mentem, további kellemes vatevört!

golyo1974 2009.07.07. 20:00:14

@DragonZ: Legalább Te :) Tudtam, hogy van valami a levegőben, kezd bizonyosodni...... fbm :( Szívom a múlt hetemet.... áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

golyo1974 2009.07.08. 09:37:50

Lenyugodtam! Nem hisztizek! Megigértem.

Dreamair 2009.07.08. 09:50:30

Szép napot mindenki!

FritzTata 2009.07.08. 09:51:29

szép jó reggelt mindenkinek

golyo1974 2009.07.08. 09:57:45

Sziasztok fiúkák :) Fritz írtam, itthon vagyok, a lányom füles, tegnap ügyelet, porszívózás, gézcsík, reggel melóba bemenés, elintéznés fontos dolgok, hazajövés, három hét múlva 7 óra túlóra fbm..... Hogy holnap hova rakom nem tudom.... De itt vagyok, nyugodtan ám!!!! fbm

DragonZ 2009.07.08. 10:45:51

Sziasztok!

@golyo1974: jobbulást a csemetének. :D

Dreamair 2009.07.08. 11:03:48

álmos vagyok....ha lesz poszt, valaki ide is írja be, mert én csak ezt efötölöm

FritzTata 2009.07.08. 11:10:41

@Dreamair: lusta dög :-) szerintem majd csak ebéd után lesz rá időm, és nathanp délre ígérte Tardát is.

SaveMyShoes 2009.07.08. 11:17:35

@golyo1974: jóreggeltkék, az én zöldszeműm meg bekapott valami vírust és wc függő lett+ láz... most jönnek fel Balcsiról a nyanyannnyáékkal.
Jobbulást fülesnek! :)

golyo1974 2009.07.08. 11:28:15

@v524: Bászki tele van a butykosom... az nagyszülőknek mondott valakikről..... Te hova rakod? Én reggel viszem melóhelyre....

FritzTata 2009.07.08. 11:28:30

@Dreamair: nekem semmi bajom és a gyerekemnek sem volt semmi baja reggel... Szerintem ezek a nők itten összeszedtek valami ebolát a hétvégén Siófokon, aztán ráaggatták a gyerkőcökre :-)

SaveMyShoes 2009.07.08. 11:33:59

@golyo1974: hálistennek van beépített babysintér, anyukám! :DDD bazdmeg, szerintem ő a legjobb Nagyi! :)

@FritzTata: cuncimókuc, gyerekemet múlt pénteken láttam utóljára, szombat volt Sijjjófok és tegnapazazkedden lett beteg! naakkormijjen ebola??? :DDDD

Dreamair 2009.07.08. 11:35:00

@FritzTata: tripper, kankó...együtt frankó:)

golyo1974 2009.07.08. 11:41:29

@Dreamair: Szégyeld magad!!!! Bunkó!!!

golyo1974 2009.07.08. 11:42:41

@v524: De jó neked fbm... A petié nyaralnak, anyám faszizik..... Nem érnek rá az unokákra.....

golyo1974 2009.07.08. 11:43:36

@FritzTata: és neked is Bunkó!!! és szégyeld magad!!!

Dreamair 2009.07.08. 11:44:02

@golyo1974: nem szégyellem..miért kellene? amúgy is Fritztata kezdte.

golyo1974 2009.07.08. 11:45:58

@Dreamair: Jah fogd rá a nyuszira mi? Ennyire azért ne nézz minket primitívnek!!!!! Kurva pipa vagyok most Rátok!!!! fbm..... Lehet, jó poén volt, de nem jött át.....

Dreamair 2009.07.08. 11:48:19

@golyo1974: @v524: akkor bocs...de, komolyan...

SaveMyShoes 2009.07.08. 11:50:25

@Dreamair: namégegggykicsit!! :)
TUDOD ez olyan mintha lebolhásoznánk a süngyerekeidet! várjá, télleg azok! :D

FritzTata 2009.07.08. 11:50:32

@Dreamair: roszzlányoknál engem már nem ér baj,
lappang bennem tripper, kankó, vérbaj.

Csak hogy a klasszikust idézzem :-)

@v524: ez biztos valami új vírus, telefonon át is terjed ;-)

golyo1974 2009.07.08. 11:50:48

@Dreamair: Nem szólok hozzád............

FritzTata 2009.07.08. 11:52:25

izé, a gyerek az tabu, nem is nekik szántam, hanem nektek.

Ja, és bocsánat, ha rossz vizekre eveztem. és tök komolyan.

(az idézet meg nem nektek szólt, hanem csak rímelt Dreamair-ére)

SaveMyShoes 2009.07.08. 11:52:25

@FritzTata: ja, olyanminta köcögség... csak az neten terjed! :P

Dreamair 2009.07.08. 11:53:56

@v524: mááár nemazok...le lettek fújva...
@FritzTata: és az éc?
@golyo1974: elég, ha írsz.:)

FritzTata 2009.07.08. 11:54:50

@v524: ne is mondd... Feleségem már buzizott le burkoltan, vagyis hogy azt hitte, hogy buzi vagyok... Na, az nagyjából az i-re a pont.

golyo1974 2009.07.08. 12:10:03

pedig nem úgy nézel ki mint egy buzi, inkább mint egy rejtett buzi :D A férjemnek szoktam volt mondani

SaveMyShoes 2009.07.08. 12:46:54

@FritzTata: cicabogár, az segítene ha odamennék az asszonyhoz és megmondanám, hogy TE aztán minden vagy csak nem buzi!!!! :DDDD

golyo1974 2009.07.08. 12:53:48

@v524: A tököm teli van a mai nappal.... Most melegítettem meg a Boginak a kaját a mikróban, amikor kivettem faszán leégettem a bal mutatóujjamat, ez hosszú ú? Meg a jobb matatót, tiszta hólyag mind a két kezem fbm..... Alig bírom mozgatni őket csórikámokat....Nah most még fasz.... sem tudok fogni........ Felkötöm magam rögvest....

FritzTata 2009.07.08. 13:06:55

@golyo1974: másik kéz cica, másik kéz ;-)

FritzTata 2009.07.08. 13:08:58

@v524: hát, konkrétan nem hiszem, hogy segítene...

@golyo1974: izé, az sem vagyok. Legalábbis ha igen, akkor nagyon mélyen van elrejtve.

golyo1974 2009.07.08. 13:23:42

@FritzTata: csak két kezem van, nem vagyok pók :D

SaveMyShoes 2009.07.08. 13:27:17

@golyo1974: emlékszel, hogy beszélgettünk a különböző lelki bajok testi kivetüléséről... lehet, nem is akarsz te azt fogni!!! :DD

golyo1974 2009.07.08. 13:29:11

@v524: elment az eszed valahová??? Mit gondolsz Te rólam???? :PPPP

DragonZ 2009.07.08. 13:46:24

@golyo1974: ha faszt nem tudsz fogni, akkor hogy kötöd fel magad? (Remélem sehogy.)
Különben is a faszt nem csak fogni lehet. ;) :)))

Dreamair 2009.07.08. 13:48:07

Na.....gyerekek....mi van már itt megint? mi ez a fertő?

golyo1974 2009.07.08. 13:57:52

@Dreamair: Az erkölcsire gondolsz? Nah ez nem az ah oldal :P
@DragonZ: Nekem mondod?????

Dreamair 2009.07.08. 14:02:04

@golyo1974: erkölcsök...hol élsz te? azok már rég nincsenek

golyo1974 2009.07.08. 14:09:33

Bászki most úgy belegondoltam picikét, ha valaki ismeretlen véletlenül ide téved a neten és elolvas minket mit gondolhat rólunk fbm.... :P

FritzTata 2009.07.08. 14:11:33

@golyo1974: csak rólatok, fbm. Én legalábbis erkölcsös, önmegtartóztató életet élek és éltem világ életemben, még csak csúnyán se szoktam beszélni, baszod.

golyo1974 2009.07.08. 14:19:02

Disztingváljunk
Fiúkák :D

Dreamair 2009.07.08. 14:22:02

@golyo1974: bagoly mondje varébenek, hogy huhuhuhu

FritzTata 2009.07.08. 14:23:02

ja, meg egyébként is úgy vagyok vele, hogy bár igaz, hogy van ez a blog, de úgy őszintén szólva kb 5-en kommentelünk ide, még nagyjából 10-en néha olvassák, más nem nagyon jár erre. Asszem :-) De mindjárt megnézem a statisztikákat. Szóval nem publikus a blog, nem olvassák sokan, magunk között vagyunk :-) És erről is szól, nem? :-)

golyo1974 2009.07.08. 14:31:41

@FritzTata: Hát nem szeretném magam az index címoldalán látni fbm :P Jó ez így szerintem :) Na mikor is jövünk össze?

golyo1974 2009.07.08. 14:53:02

Na kéremszépen a mai blikkben olvastam, hogy Jacksont IKON-ként emlegetig.... Képzeljétek, én egy héttel leelőztem :P

golyo1974 2009.07.08. 15:20:09

Olvastam Tardát és vessetek rám követ nem jött át.....

FritzTata 2009.07.08. 15:57:46

@golyo1974: arra gondolsz, hogy nem volt annyira jó most a sztori?

FritzTata 2009.07.08. 16:55:20

@golyo1974: hát ez nekem sem jött annyira be... De hát van ez így, összességében még mindig jó a blog :-)

De én most megyek, mert programom van, valami ivás, vagy mi a szösz lesz most nekem. A lényeg, hogy lerészegedek pár nagydarab csapattárssal, mert az nekünk jó. És holnap valszeg beteg leszek :-)

legyetek jók, pacsi, puszi, miegyéb.

golyo1974 2009.07.09. 07:07:53

@FritzTata: Jó reggelt, hogy vagy a szösz után? Remélem megvédett a régeszegek védőszentje minden bajtól :)) Fbm... mindjárt mehetek megint a kórházba, tegnap már voltam a Bogival.....

golyo1974 2009.07.09. 07:22:40

régeszegek=részegek :D bocsika

DragonZ 2009.07.09. 09:45:45

Sziasztok!

@golyo1974: hát lehet, hogy hazafelé régészkedett is, ahhoz meg nem árt egy védőszent. :DDD

Mi a helyzet a lányoddal, hogy már kórházba is kell járnod vele/miatta?

Adj neki egy kis pálinkát, az segít mindenen. :DDD

golyo1974 2009.07.09. 10:36:11

@DragonZ: Csákó, füles lett most ő fbm... Két hete a fiammal jártunk ugyanezzel minden nap... Most jöttünk meg, holnap megint mehetünk... A pálinkát én ittam meg tegnap :D

golyo1974 2009.07.09. 10:54:24

@Dreamair: Csákómákó Drága :)
Te Fritz, megnézted a statisztikát? Izgat a dolog :) Jah képzeljétek úgy néz ki vasárnap Zamárdiba bulizok délelőtt nathanpékkal :P meg a Levcso is ott lesz :) böbőőőőő

Dreamair 2009.07.09. 10:58:25

@golyo1974: én majd augusztusban megyek Zamárdiba

Troppauer Hümér 2009.07.09. 11:01:11

Helló!

Ez a hétvégi post?

DragonZ 2009.07.09. 11:44:54

@golyo1974: mi az, hogy füles lett? fülgyulladás, vagy mi?

én vasárnap valószínűleg még józanodni fogok. :DDD

Troppauer Hümér 2009.07.09. 12:24:33

@DragonZ: Biztos rendetlenkedtek a gyerkőcök, és kapott mindegyik, szigorúan nevelői célzattal, egy-egy fülest. Kórházban meg azért voltak, mert ott kapták meg a megérdemelt pofont. Inkább ez, minthogy bármi baja legyen a két kölöknek a fülével...

FritzTata 2009.07.09. 12:26:07

@Troppauer Hümér: nem, még csak csütörtök van, meg új poszt is :-)

Mourinho már nem a király 2009.07.09. 14:44:15

@Troppauer Hümér: Erről a fülesről nekem is ez jutott eszembe :D
@FritzTata: één is olvasok itt, szóval az lassan több lesz mint 5!
süti beállítások módosítása